ben kendimdeyimde öyle bi beddua ettin ki potansiyel gördüm sen
SevgıLıLer Gununuzu KutLım Dedıydım ...
|
02-13-2008, Saat: 01:16 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bırak abla hepsı sevgılısız kalır ınsallah ..14 Subatta sevgılı yuzu göremsınler emı ..14 Subatta sevgılısıne alacak tek tas yuzuk verecek bıu buket gul bulamayalar ...: sevgılısıne ısmarlayacak cay parası olamsın..Insallah amınBu nasıl bi beddua be serseri öle deme Belki ileride senin de bi sevgilin olursa sen ne yapacan demi
02-13-2008, Saat: 01:17 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sersi ameliyat ol seni alcam:yikildim::yikildim::yikildim:
Sersi iyiki 14 şubat senin için bir şeyler ifade etmiyormuş ya ifade
edenler bile bu kadar edebiyat parçalamaz be anacım
Harbı Harbı soluyorum... Bı sevgılım yok..Ama mutluyum en azından yarına fazladan bı 25 ytl ıle gırıcem..
Evet Isterdım..Yanımda Bı Sevgılım olsun ama. Napalım Kadre degılmıs.. Ama SevMek Soz Konusuysa.. Ben sevıyom abı..Dagı Tası..Yılmaz Abıyı bıle sveıyom dusunun yanı ne kadar kötu bı D urumdayım.. Mesela .. Hayatımdanm enstanteneler verım..Gecen sene ..Bı buket gul alıp Bu gereksız gunde..Uc bes suzmeye vermıstım..olan bana oldu bırı az daha dalıyodu..Bu sen yapmam parayıda canımıda sokakta bulmadım Neyse hepınıze sevıyorum ..F
Sersi ameliyat paran bendenSeni alıp günde 5 defa dövecem sabah öğle akşam 2 defada aperatif niyetine
Doveceksen Amleıyat olmadan dovım..Ne gerek var bosa masfraf :d
ee sersim senin aradığın sevgili değil sopaymış beyaw ee bi ara gidiver Yılmazın yanına bari
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEÄžİM...(S&s) | >As!_M€L€q< | 45 | 4,176 |
04-12-2022, Saat: 12:06 AM Son Yorum: wildfang |
|
SevGiLiLer Günün KutLu Olsun MeLeğim ( PeLin ) | €BeRimSin | 11 | 1,067 |
04-11-2022, Saat: 10:55 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sevgililer günü 2016 | sıla | 0 | 558 |
02-16-2016, Saat: 05:55 PM Son Yorum: sıla |
|
Sevgililer Günü | acemhe | 13 | 1,057 |
02-14-2011, Saat: 11:34 PM Son Yorum: acemhe |
|
Duygusuz ailesinin 14 Şubat Sevgililer Günü Kutlu Olsun... | acemhe | 21 | 1,722 |
02-15-2010, Saat: 08:11 PM Son Yorum: MaNeSiA |
Konuyu Okuyanlar: 18 Ziyaretçi