Malzeme: 2 adet kereviz,2 adet havuç, 1 limonun suyu, 2 patates,tuz, yarım su bardağı bezelye konservesi
Yapılışı: Önce Yarım limonun suyunu sıkıp su dolu bir kâseye ekleyin. Kerevizleri güzelce soyup bu kâseye alın. Havuçları yıkayıp soyun. Kerevizleri sebze oyacağı ile oyup havuçları bu boşluklara yerleştirin. Dikkatlice havuçlu kerevizlerinizi birer parmak kalınlığında dilimleyin ve tencereye alın. Artan havuçları ve soyduğunuz patatesleri küp küp doğrayarak tencereye ekleyin. Kerevizlerin üzerini geçecek kadar su ve yarım limonun suyunu ekleyip pişirin. Pişince tuzunu ilave edip dinlenmeye alın. Tenceresinde soğuttuktan sonra kereviz dilimlerini tabağa alın. Garnitür eşliğinde servis yapın.