Bence hiç tartışma gerektiren birşey değil yaa neyse eski ortama geri dönsek diyorum hani.
Önce Kizdim Agzima Geleni Söyledim Sonra Baristik:D
|
03-06-2008, Saat: 07:34 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahaha serserii cok komiksin ne demesinn yaa cicekleri alayim dikilim demi adamin karsina tövbe yarabim: yazabiliyosann iyi sorun yok o zamann
03-06-2008, Saat: 07:43 PM <
Tamam bundan sonra konulara karışmıyorum ne haliniz varsa görün.Hayatım yalan öylemi ati ne haliniz varsa görün.
ya arkadaslar yapmayinn daha full yok yumurta yok ortada ona asik oldumu da nerden cikartiniz suanda sadece arkadasim serseriye bakmayin onun hayal gücü baya iyi
03-06-2008, Saat: 07:50 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam bundan sonra konulara karışmıyorum ne haliniz varsa görün.Hayatım yalan öylemi ati ne haliniz varsa görün. yapma yaaa bole diyipte bizi boynu bukuk birakma biz senin o (saçma) yorumLarin oLmasa naparizz
evet uyfor alllaha sükür yazmam var merak etme sen...
chatlaq yok yeni olay yok ve ben ona suanda arkadaslik hisinden baska birseyde hisdetmiyom ama onu bilmeme ben sadece basimdan gecen olayi anlatim iste
öhühüüü ezgii ya arkadaslar tartisma cikmasin lütfen siz hem özür dillediniz hem devam ediyorsunuzlütfen huzursuzluk olmasin.
03-06-2008, Saat: 07:54 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapma yaaa bole diyipte bizi boynu bukuk birakma biz senin o (saçma) yorumLarin oLmasa naparizz Dalgamı geçiyosun benim sözlerim: olum hasanmı diyim sana hüseyinmi diyim bilmemki nediyim gerçi şimdi niçkinde yenilenmiş ama bişi sölim allah bütün üylere sabırlar versin sen adamı çatlatırsın biryerlerinden valla konuyu okudum ama konuyla ilgili bi yorum yapmıycam sayende insanda şefk kalmıyo ya olum sanmı kalmış milletin yazıp yazmaması senin azra ablan kendini savunamıycak kadar acizmi heryerde balık gibi çıkıyon meydana gerçi balıklar hep denizde olur ya sen nedense hep karada ve burdasın biras cık ol ya sen saçma yazdıkların saçma hayatın saçma herşeyin saçma nese ben sıkıldım inan sıkıldım senden yaa.... Bu yorumun sahibine karışmıyorum konulara. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi