Ben geldım.......
Enıstenın adı suttı he Valla bıLmıyodum..Bıde Kız tarafı olcam damatına dını bıLe bıLmıyorum
Enıstenın adı suttı he Valla bıLmıyodum..Bıde Kız tarafı olcam damatına dını bıLe bıLmıyorum
Önce Kizdim Agzima Geleni Söyledim Sonra Baristik:D
|
Ben geldım.......
hosgeldinnn serseriii asicam simdi senii salandiricam asagiyaa basima neler actinn ya
delikanli yürek ablacim bak biz seninle ne konustuk biz aramizda sakalasiyoruz ve ben kizmadimda sen üzüme merakta etme icini ferah tut serseriii ölümlerden ölüm begen ne dilli yaa oda türk yani türkcee hem ne kiz tarafii ya ask kolsun yani beni deff etmek istiyorsaniz öylemii basinizdan hih istesemde kalmam artik zaten
Yokk yha ne bşımızdn atmasıı(:
Olaydn gzllbi aşk hikaysi oLurr SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldinnn serseriii asicam simdi senii salandiricam asagiyaa basima neler actinn ya olumLerden Ölum Begenmek oLur muydu....Oysa Ölumun bıLe guzeLı vardı..:: ÖlumLerden ÖLum begendım... Ben bsıye yapmadım sen asık ol son ra bızı oldur oh ne guzeL valla
yaa sen cikarmadinmii ask meselesini gicikkk: suna bakk ya simdi mahzum rollunu oynuyorr
chatlaq ama serseri istiyor iste gidim mi sersiii?? baksana kiz tarafi bile oldu SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa sen cikarmadinmii ask meselesini gicikkk: suna bakk ya simdi mahzum rollunu oynuyorr Bak böle etrafa saldırarak askını ınkar edemessın Tamamm mı yureklı ol cık ve evet asık degılım de... ama yok böle kacamak cvp lara verırsen bu konu omur boyu uzar
ne inkar etmesii
ben yürekliyim ve BEN ASIK DEGLIM oldumu sersii ben yürekli ve bi delikanli bayanim bi kere |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|