€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senin kullandığını biliyorum, lafım sana değil kartalım ..(:
Biri almış nicki, avatarıda almış birde imzayıda almış
+
Benim yazılarıda almış
Bu yazılar bana aittir diyoo varmı böyle bişi ..
Nerden bıLıyosun....

|
Size uyuz oluyorum ... (Anlayana tabi)
|
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senin kullandığını biliyorum, lafım sana değil kartalım ..(: Nerden bıLıyosun.... ![]() ![]() ![]() ![]()
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerden bıLıyosun.... Gördüm ![]() Ben googleye hergün nicki yazıyorum ne var ne yok diye ![]() ![]() bööö
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gördüm Bende aratıyodum ![]() ![]() senın nerde uyelıklerın var dıye ![]() ![]() ![]()
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sen oldukLArına emın olmadıgımm bı kac yer var o kadar ![]() ![]() ![]()
Kesinlikle katılıyorum uyuz olmak.. aslında bu durum insanın yüregini acıtıyo sen emek veriyosun kalemine döküyosun ama başkaları hiç bişey yapmadan yayınlıyo ne yazık ki bu durum var...Keşke o kişiler kendilerini yazanların emek harçıyanların yerine koyabilse ne yazık ki o düşüncede bile degiller...Belki içinlerindeki vicdan uyanır bigün onlarda yazıp emek verdikleri bişeyin bi başkası tarafından hiç bir emek harcanmadan ortaaya konuldugu zaman anlar tabi anlarlarsa ben hiç sanmıyorum ama.....
Saygılarımla
Yayınlama yapsınlar o konuda seviniyorum da ama kendi yazım deince çıldırasım geliyor .. Aslında suç duyurusu açıcaksın sende rahat olacan o da
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,520 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
| Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 987 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
| Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 1,238 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
| hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 1,287 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
| ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 1,028 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |
|