ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h?mm ?uan farkL? ?ehirlerdesnz yane ? (:
He La Ben ?zmirdeyim o aDanada
miley38:
		| 

| ?t?rafin | Krali  |

| 

| 

10-08-2006, Saat: 12:27 AM <

ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h?mm ?uan farkL? ?ehirlerdesnz yane ? (: He La Ben ?zmirdeyim o aDanada  miley38:

10-08-2006, Saat: 01:37 PM <

ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:foruma bak yaw a??k olan olanaaynen ?yle forum duygusuzdu duygulu oldu bi anda..:yikildim: herkes eft ruh ikisini buldu bi ben bulamad?m,, k?smetse oda olcak..:yikildim: BU ARADA ARKADA?LAR MUTLULUKLAR ALLAH AYIRMASIN !!!! (AM?NNNNNN.  miley32:  miley2: miley9:  ..)

10-08-2006, Saat: 01:48 PM <

inşallah kısssss.. 

bakın eğer ayrılmaz eflenirseniz ben nikah şahidiniz olcam bu arada in_love_girl (aylincim) duymasın çiçeğini bana at..:yikildim:   eğer ikimizide atmak istersen 2 tane çiçek at biri bana diğeri aylicime..    :yikildim:

10-08-2006, Saat: 01:51 PM <

bzde 2miz çıkalm cadı zuhaha :yikildim: şaka tabikide bnm öle cadıylan fln işm olmas insan arıorm ben insan :yikildim:

10-08-2006, Saat: 01:54 PM <

ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bzde 2miz ??kalm cad? zuhaha :yikildim: ?aka tabikide bnm ?le cad?ylan fln i?m olmas insan ar?orm ben insan :yikildim:hadi jnm ba?ka kap?ya benimde seninle i?im olmaz..   ama insan araman i?in seninde insan olman laz?m..:p :yikildim: buda ?aka ![]()  

10-08-2006, Saat: 01:56 PM <

hem zatn bnm war bi tane duymasn sakın cadıyLan onu aldattıımı  

![]() :yikildim:  
		 | 
| 

« Önceki Konu | Sonraki Konu »

|