_gamsizim_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bacişkooom O kuşu almak başta hata :yikildim:
biLiom baciskoo ne yüsüme wuruon :pisik:
		| 

Mavi$imi öLdüRdüm .. =(

| 

| 

03-30-2008, Saat: 06:04 PM <

_gamsizim_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bacişkooom O kuşu almak başta hata :yikildim: biLiom baciskoo ne yüsüme wuruon :pisik:  

03-30-2008, Saat: 06:10 PM <

ßaciskoo yüzüme wuRup duRma Lem  

yaptıK bi hata iste  miley18: ßen kusa üzüLmüomki abimden o kadar azaRı isittiiqimee üzüLüom :yikildim:

Irem CehennemLerde yanıcan...Kusun  VebaLı boynuna... 

Canı KatıL Kus Dusmanı..Mazosıt:S:S:S Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Irem CehennemLerde yanıcan...Kusun VebaLı boynuna...abicim çok ağır konuştun be... ZAten bu hemşom takıntılının teki      
		_gamsizim_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abicim çok ağır konuştun be... ZAten bu hemşom takıntılının teki BeLLı oluyor zaten hıc gunahı olmayan bır kusu oldurecek kadar canı ve gözu donmus bır katıl o ::S:S:S Acaba kus kus olmaktan baska ne suc ıslemıstı...emınım hıc bır gunahı olmayan kusu kıskandıgı ıcın bılerek öldurmustur bu canı :S:S:S ![]() 

03-30-2008, Saat: 06:18 PM <

Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BeLLı oluyor zaten hıc gunahı olmayan bır kusu oldurecek kadar canı ve gözu donmus bır katıl o ::S:S:S HönnKk . Kusun nesini kıskancam be biLerek mi yaptıK . :'( aLLah qünamı affetsn (amin)  
		€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HönnKk . Bence cok buyuk gunah ısledın sne ırem..ALLah sbnı affetmez cehennemlerde yanacan ![]() ![]() ![]() ![]() VaLLah ıyıde kızdın ..Yanı seszı gorunuyodun ama böLe psıkopat olabılecegın hıc aklımıza gelmemıstı ![]() ![]()  :

03-30-2008, Saat: 06:23 PM <

Siz ßéni daha tanımıosunuz .  

öLe sessiz qöründüqüme bakmayın icimde bi canawaR waR bnm   Né caNi oLayLarım waR benm daha . ![]() ![]() Pff ama cok kötüyüm ya wıccK die cıktı baqıRsakLarı . :S  
		€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Siz ßéni daha tanımıosunuz . :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ALLah sneı davul etmeısn ırem... Bıde ansıl cıktıgını söluyo bagursakların ![]() ![]() ![]()  
		 | 
| 

« Önceki Konu | Sonraki Konu »

|