PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama yöneTimin qöZünden kaCmaZ:yikildim::yikildim:
ßßG:yikildim:
Kaçar kaçar mmerak etme
zaten diğer konularımızı da görmediler bunu heç görmezler
sil
|
04-01-2008, Saat: 06:55 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama yöneTimin qöZünden kaCmaZ:yikildim::yikildim: Kaçar kaçar mmerak etme zaten diğer konularımızı da görmediler bunu heç görmezler
04-01-2008, Saat: 06:57 PM <
K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Balcagzim terazi terazi dedin puandanda olduk..demi birtanem ya ama biz o puanları bileğimizle kazandık demi ama Artık ne kaybederiz bilmiyom ki bişi de kalmadı zaten kaybedecek ..
04-01-2008, Saat: 07:00 PM <
Haklisin canim bilek yorduk, parmak incittik, klavye eskittik ama kimin umurunda butun bunlar...
04-01-2008, Saat: 07:04 PM <
K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haklisin canim bilek yorduk, parmak incittik, klavye eskittik ama kimin umurunda butun bunlar... Belki de birtanem sadece Pckopatında dediği gibi Nisan 1 şakasıdır demi
o değilde eklenen yeni tema çok güzel ya benim çok hoşuma gitti
04-01-2008, Saat: 07:19 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o değilde eklenen yeni tema çok güzel ya benim çok hoşuma gittiGüzel olmuşta ben hala eskisindeyim bu daha güzel Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güzel olmuşta ben hala eskisindeyim bu daha güzel yok ya yenisi daha güzel eskiside güzel tabikide bu çok farklı olmuş renkler felan insanın içi açılıyor
1 nisan bitti ama halen tecrube puanımız 1 gerçi bölesi daha güzel görünüyor böyle kalsun bence
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1 nisan bitti ama halen tecrube puanımız 1 gerçi bölesi daha güzel görünüyor böyle kalsun bence߀n Size $aka yaßmı$tım diomu$um :yikildim: Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|