karabıber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen söle bakim hangi siteymiş bu??????????
edit by Sevda Yürekli: Forum adresleri vermek yasaktir!
Başka Bir Foruma Mod Oldum.
|
04-05-2008, Saat: 09:14 PM <
karabıber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen söle bakim hangi siteymiş bu?????????? edit by Sevda Yürekli: Forum adresleri vermek yasaktir!
04-05-2008, Saat: 09:15 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:www. .............TAMA BAŞIM GÖÄžE ERDİ ŞİMDİ BENIM.
banlayın bunu forum reklamı yapıyor hemen banlayın ben reklam yapan uye ıstemıyorum..
Hep*ınızı forumuma beklıyorum. www.zokayıyedımsımdı.com MutLaka GeLın EgLencenın Tek Adresı
04-05-2008, Saat: 09:19 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:banlayın bunu forum reklamı yapıyor hemen banlayın ben reklam yapan uye ıstemıyorum.. Şimdi sende reklam yaptın senin yaptığında reklam ya senide banlarlarsa.
04-05-2008, Saat: 09:20 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hasan sen benim başımı ağrıtıyodun ya allah sanada senin gibi üye versin:yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bern Bussur yerde admınım ama sesım cıkmıyo adam mod oldu forumu ayaga kaldırdı:yikildim::yikildim::yikildim: blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben hıc bı yerde mod yada admın deılım:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acıların üyesi gel abi içek:yikildim::yikildim: Vallahi canım okadar sıkkındı ki sizin sayenizde gülmeye başladım Allahım da sizleri Güldürsün İnş... bu arada hasan modluğun hayırlı uğurlu olsun desene artık buraya gelemessin işlerinden dolayı...yani....
04-05-2008, Saat: 09:21 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:banlayın bunu forum reklamı yapıyor hemen banlayın ben reklam yapan uye ıstemıyorum..SEN SANKİM REKLAM YAPMIYON.HIIIIIIIIIIIH YASAK BOLE SEYLER KUZUCUM YASAK:hayir::hayir::hayir::hayir: CIIZZZZZZZZZ YAPARLAR
04-05-2008, Saat: 09:25 PM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim: Sağol eğer beni burda istemiyosan söyle gelemeyeyim işim bana engel değilki ben halimden memnunum.Allah seni hem bu dünyada hemde Ahrette güldürsün inşallah.
04-05-2008, Saat: 09:27 PM <
TEY tey tey hopaaaaaaaaaaaaaa
kopkopkopkoptummmmmmmmmmmmm.hadı hep beraber.coşunnnnnnnn karabıber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEN SANKİM REKLAM YAPMIYON.HIIIIIIIIIIIH hahahahaha YAzdıgım ısımdende mı anlamadınız canlarım : böle bı forum yok SazanLArım yavrucuklarım Zokayı yedım sımdı .com böle forum gordunuz mu sız ,
04-05-2008, Saat: 09:42 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahahahaamanınnnnnnnnnnnnnnnnn sazanda oldum bu sıtesdeeeeeeeeeeeeee oyyyyyyoyoyoyyyyyyyyy. simdi basımı hangı taslara vurammmmmm bennnnnnnnnnn oyoyoyoyyyyyyyyyy:yikildim::yikildim::yikildim::teytey::teytey::teytey: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bozum Oldum..:) | Orhan'ca | 17 | 1,473 |
03-19-2010, Saat: 01:35 AM Son Yorum: # Pè®iM§ii # |
|
ıtıraf edıyorum asık oldum....! | piko | 137 | 5,969 |
06-12-2008, Saat: 05:01 PM Son Yorum: nry8 |
|
Zengin oldum! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 25 | 1,530 |
02-21-2008, Saat: 11:53 PM Son Yorum: chatlaq |