Faruk abi,
Kallı gıtmıs onada ıcelım bı kadeh
keske bızım maca kadar bekleseydıı yahuuu
Kallı gıtmıs onada ıcelım bı kadeh
keske bızım maca kadar bekleseydıı yahuuu
Hakem + Fenerbahçe = 3 puan
|
04-05-2008, Saat: 11:36 PM <
Faruk abi,
Kallı gıtmıs onada ıcelım bı kadeh keske bızım maca kadar bekleseydıı yahuuu
:tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey:
+
:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
+
=
???? ????
blue_belial
04-06-2008, Saat: 12:23 AM <
gıtmemıs aslında ya.
adamda bunaklık varya azıcık , bı gece uyurken anıden kalkmıs demıs ulan ben burda napıyom? benım cıftlıgımde, ıneklerımı sagıp cıceklerıme su vermem lazımdı demıs ve gafletten uyanıp, o mutlu ve ozledıgı hayata donmus the end... yakında kıtapları cıkcakmıs "Kalli harikalar diyarı" "Kalli denizde" "Kalli veronica teyzesinde" "Kalli'nin maceraları" "Kalli kara şovalyeye karsı " "Kalli köyde" "Kalli ejderhaya karsı "
KINAYI GETİR Şarkısı benden tüm hakeden arkadaşlara gelsin....
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: Kalli Gitmiş vahh vahh çok üzüldüm...Sen neymişsin be kalli adamlar sen gittin diye bayram yapıyorlar Büyük adammışsın...
04-06-2008, Saat: 12:43 AM <
bız sızın acızlıgınıze guluyoruz,
ama saat 12yı gectıgınden anlayamadın sanırım Kallı gıttı dıye bayram yapıyoruz sanmıs :yikildim: cokta fıfımızdeydı Kallı zaten ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bız sızın acızlıgınıze guluyoruz, :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: AAAA çok ayıp sen konuşmayıdamı biliyodun ... Bursalı kardeşim beni kendinle karıştırdın sanırım saat 12 senin için geçerli dimi işin çoktan başlamıştır.... Çokta fifimizdeydi sanki demiş bak hele yedirirler sana o fifiyi haberin ola... Çok merak ettin anlaşılan ARASIRA KAPAK YAPIYORUM hakedenlere...
04-06-2008, Saat: 12:52 AM <
:yikildim:
bana forumda yaptıgın 'bana' karsı bı kapak göster; herkesde onayLasın aLkısLıcam ama ben yaptıgım kapakları söylersem o koydugun resımdekı kadar cok kapak olur,sayamazsın (: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fenerbahçe hükmen galip mi? | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 32 | 1,749 |
04-14-2022, Saat: 07:38 PM Son Yorum: wildfang |
|
FenerBahce Yari FinaLde !! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 408 |
04-14-2022, Saat: 06:17 AM Son Yorum: wildfang |
|
Haftanın maçı Fenerbahçe Ülker'in!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 4 | 605 |
04-13-2022, Saat: 02:56 PM Son Yorum: wildfang |