özenti değiL biz bunLara "doğruLar we gerçekLer" diyoruz Yenemuko
Fenerbahçe 4 köşe!
|
FB mi doğru ve gerçeklerden bahsedior ne zaman Tarih yazdınız acaba sölermisiniz
snoopy41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her sene oldugu gibi gercekleri tarih yazar tarihide FENER BAHCEdogruya zaten fenerden baska takım yok tarıhıdıde yazıyo demı nasıl yazıyosa Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim gildiğim Tarihi GALATASARAY yazardı ne zamandan FB yazmaya başladı gerçi normal bunlar özentiden ibaret:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:helal be kım tutat en buyuk cımbom bsaka buyuk yok ~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendinizi nasıL avutuyosanız öyLe takıLın kendini avutanlar belli yazamadıkları tarihleriyle hemde
kactane turkle cıkıyonuzkı sahaya ılk once onu soleyın bıze sonra karsımıza gecıp bız turkıyenın gururuyuz deyın
Siz TürkLerLe çıkıyonuz da noLuyo gururuyuz Türkiye'nin diyebiLiyonuz mu ? hayır
ee biz yaßancıyLa çıkıyoruz ama sonuçta TÜRKİYEYİ temsiL ediyoruz, başarıyoruz da diyebiLiyoruz demek ki sen de de güzeL oLuyor Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendini avutanlar belli yazamadıkları tarihleriyle hemde yazamadıın tarihLer dediğin o kadar çok ki hangi birini yazsam düşüncesiyLen pençeLeşiyorum
04-23-2008, Saat: 08:41 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim bildiğim Tarihi GALATASARAY yazardı ne zamandan FB yazmaya başladı gerçi normal bunlar özentiden ibaret yazar-dı dediğin gibi, artık biz yazıyoruz,siz karalamaya çalışın karalayamıyosanız SİLGİ kullanın.! piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kactane turkle cıkıyonuzkı sahaya ılk once onu soleyın bıze sonra karsımıza gecıp bız turkıyenın gururuyuz deyın Senden Türk oldukları kesin onların..! Türkiye ve Türk'le yazarken 'T'leri büyük yazarlar belki de,en azından..! Ayrıca emin ol bazıları senden daha yürekli okuyor İSTİKLAL MARŞI'nı..! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fenerbahçe hükmen galip mi? | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 32 | 1,751 |
04-14-2022, Saat: 07:38 PM Son Yorum: wildfang |
|
FenerBahce Yari FinaLde !! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 408 |
04-14-2022, Saat: 06:17 AM Son Yorum: wildfang |
|
Haftanın maçı Fenerbahçe Ülker'in!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 4 | 605 |
04-13-2022, Saat: 02:56 PM Son Yorum: wildfang |