para fitbolcualrı bağlar bisi değil
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Geldiniz Gördünüz şimdi Arkaniza Bile Bakmayin...
|
04-27-2008, Saat: 11:46 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:para fitbolcualrı bağlar bisi değilteşvik primi duydun mu sen hiç hayatında
Kim alacak sence teşvik primini
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SİVASSPOR & GALATASARAY GALATASARAY & G.OFTAŞ FENERBAHÇE & GENÇLERBİRLİÄžİ TRABZONSPOR & FENERBAHÇE ANKARAGÜCÜ & BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ & VESTEL MANİSA SİVASSPOR & GALATASARAY GENÇLERBİRLİÄžİ & SİVAS SİZCE BU MAÇLARDA KİM KİME TEŞVİK PRİMİ VERİR...
04-27-2008, Saat: 11:53 PM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kim alacak sence teşvik priminikim????? Hepimiz biliyoruzki yıllarca böyle oldu şu takım vermez hiç vermedi diyemeyiz dimi????? ![]() ![]()
Ya tabiki teşvik primi var ama bu son iki haftada bakıyorum ve teşvik primi verilecek takım yok
![]() ![]() ![]() Yani neredeyse bütün takımlar iddaalı durumdalar...
04-28-2008, Saat: 12:01 AM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya tabiki teşvik primi var ama bu son iki haftada bakıyorum ve teşvik primi verilecek takım yokben 5 trilyona küme düşürülen takım gördüm ![]() 5 trilyona takım düşürüldü son 2 haftada ![]() HANİ DİYOLAR YA BURASI TÜRKİYE EVET AYNEN ÖLE ![]() ![]()
Evet gökhan haklı olabilirsin ama bu maçlarda zor..
Örnek : SİVASSPOR - GALATASARAY Kim kime teşvik verecek ( iki takımda şampiyonluk için oynuyor ) yada Fenerbahçe & GENÇLERBİRLİÄžİ ( Biri şampiyonluk için diğer kümede kalmak için ) yada Gençlerbirliği & Sivasspor ( biri kimede kalmak diğeri şampiyonluk ) Diğer tarafta beşiktaş ama rakipleri puan kaybetmedikçe Beşiktaş için bişey farketmiyor..Ama rakipleri puan kaybetmezse Beşiktaş vestel manisa maçını verebilir ![]() ![]() ![]() ![]()
04-28-2008, Saat: 06:32 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AMA UNUTMAYALIM BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA PARA DÖNECEK Rize,A.Sebat filân derdim de ![]() o kadar geriye gitmeye gerek yok, Gs'nin Kayseri maçına ve İBB maçına bakmak yeterli ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fener Mayısı bile görür!! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 399 |
04-08-2022, Saat: 07:57 AM Son Yorum: wildfang |
|
Kedi Bile Anlad?!!! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 407 |
04-01-2022, Saat: 07:25 AM Son Yorum: wildfang |
|
söz konusu ERZURUMSPOR ise tek harfini bile küçük yazmam! | serkan_erzurumspor | 2 | 548 |
05-11-2008, Saat: 11:40 AM Son Yorum: serkan_erzurumspor |
|
Haykıracak nefesim kalmasa bile! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 389 |
04-04-2008, Saat: 10:48 AM Son Yorum: Shrewish |
|
FenER?n Ez?K oldugunu atA deM?rer Bile AnLm?S | soyle | 18 | 1,738 |
09-08-2006, Saat: 04:46 PM Son Yorum: PunisheR |