tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yukar?daki ?yeler i?inde tek T?rk?e rumuz olan Tatl?_Cad?'ya veriyorum oyumu...
Ve T?rk?e bir rumuz kulland??? i?inde tebrik ediyorum cad?m?z?...
Bizimki Arap?am? miley5:
Anket Başlığı: En G?zel Nick(Rumuz)? |
|||
AdAmIn1i | 14 | 21.88% | |
Antisos | 1 | 1.56% | |
CADII | 1 | 1.56% | |
gurbetci | 2 | 3.13% | |
Morcivet | 5 | 7.81% | |
Punisher | 7 | 10.94% | |
rose | 7 | 10.94% | |
serhatozz | 1 | 1.56% | |
tatl?_cad? | 11 | 17.19% | |
..TuuCe.. | 4 | 6.25% | |
w00w | 11 | 17.19% | |
Katılımcı sayısı: | 64 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
En G?zel Nick(Rumuz)
|
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yukar?daki ?yeler i?inde tek T?rk?e rumuz olan Tatl?_Cad?'ya veriyorum oyumu... Bizimki Arap?am? miley5: Hassan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Forumda ?lk Kay?t Oldugumda Dikkatimi ?eken ?lik Nick wOOw ehueheua 2277 ye yollad?n m? bakiim sen ? AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bizimki Arap?am? miley5: "I" harfi T?rk?e'de kullan?lm?yor...miley38: Ama klavyede "?" larda o ?ekilde ??k?yor...Sen de hakl?s?n... G?z?mden ka?m??...Senin ki de T?rk?e...miley2: (Seni de tebrik ederim). Benim burada dile getirmek istedi?im... ?ngilizce kelimeler o kadar g?nl?k hayat?maza girdi ki... T?rk?e rumuz bile kullan?lmamaya ba?lad? nerdeyse... (Bu ufak bir par?as? bu i?in)(Durum bu rumuzlardan daha vahim bir durumda) Punisher yerine Cezaland?r?c? kullan?lsayd? daha ho? olmaz m?yd?? Rose yerine G?l mesela... En basit ?rnek olarak verdim bunlar?... Kimse yanl?? anlamas?n...miley1:
10-14-2006, Saat: 02:07 PM <
eft bende gurbetçi ablama verdim..
bana oy verenlerede teşekkürler.. tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana oy verenlerede te?ekk?rler.. Rica ederiz ne demek... gngr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:>>>>> tuti? Ne bileyim... Unutmu? beni Serhat... G?r?nce kulaklar?n? ?ekecem zaten...:p |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|