djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliorummmmmmm
Arkadaşım bence en sağlıklısı kendi kararın bu nedenle yorum yapamiicam.
wuuu:D
|
05-04-2008, Saat: 04:01 PM <
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliorummmmmmm Arkadaşım bence en sağlıklısı kendi kararın bu nedenle yorum yapamiicam.
05-04-2008, Saat: 04:02 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vayy işte hemşerim Ankarlıymış helaaaalllllll lafı tam yerinde yani.Tam ankaralıya yakışan bir laf hehe. :o::o: Sen ankaRaLı mısın :o::o: UtanıoRm kendmdenn :yikildim:
05-04-2008, Saat: 04:03 PM <
EEEEEEEE hayat tesadüflerle dolu İrem.Hem niye utanıyorsun benim gibi değilsinya.
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı::o::o: Busram aramızdakı hersey bıttı ben anKaradan kız aLmam.. Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşım bence en sağlıklısı kendi kararın bu nedenle yorum yapamiicam. bence yorum ve desteğini esirgeme delikanlı yürek çünkü onun doğruları görmesinde yardımcı olman lazım buna ihtiyacı var!!!!çünkü yaşı daha küçük bildiğim kadarıyla
05-04-2008, Saat: 04:06 PM <
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TesadüfLeRden nefRet ediooruum Annem Kastamonu Babam Çorum Ben Ankara bundan ala tesadüf olamaz bence.
05-04-2008, Saat: 04:07 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Busram aramızdakı hersey bıttı ben anKaradan kız aLmam.. :o: O nie ki KaRtaLm
05-04-2008, Saat: 04:13 PM <
Vallah arkadaşım bence 1 hafta çok az bir süre bence birbirinizi iyice tanıyın derim ama yinede sen bilirsin djseninim.
onLar karar werdikten sonra biz neden konuşaLım ki ?
demek ki bişeyLeri farkedebiLmişLer de erken ewLenmek istemişLer. çocuk zaten kaybetmekten korkuyorm demiş :S asLında yaş bakımından küçük ama siz bilrsiniz. bize laf düşmez (: boşu boşuna da kızın aklını karıştırmayalım... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|