MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saf özge
ahhh bide sen saff olsannnn seni sidkliii seniii
oratlıı karıştımak içinn uraş veriyooo sikliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...:
birde ulubatlıya bakalım
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saf özge ahhh bide sen saff olsannnn seni sidkliii seniii oratlıı karıştımak içinn uraş veriyooo sikliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...: kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yapayım be kafam o kadar çalışmıyor canım kardeşimmm benimmm şampiyonlugunnuzzz yerden göge kadarrr helal olsunnn siz oynadınız siz kazandınız siz hakettinizzz kojaman tebrik ederim sizleriii bende seni seviyorum özgecim saolasınnnn.... MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ati kupa seni sevio sen vARYAAA < kısım tam bi fırlamasın yaaaa şimdide özgeyle aramımı bozmaya çalışıyosunnn seni sidkli yaaa kısım koktun koktun git bi deiş üstünü yaaaa:tey::tey::tey: GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen vARYAAA < kısım tam bi fırlamasın yaaaacnm abim fırlama olmasam bu kdr şeker olurmuydum:$
05-11-2008, Saat: 12:46 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende onu sevdiine göre ben kızınız olcam atimin sevgilisi var öyle birşey olsa bile biz sidikli bir kız istemiyoruz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|