ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o da senin sorunun beni ilgilendirmezöyle Mert sizin sözde cumhuriyetinizde beni ilgilendirmiyor
uzatmanın anlamı yok
kartal karbonat hazırla midem kötü ya :S
Donanma Fener bayrağı çekti
|
05-14-2008, Saat: 10:06 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o da senin sorunun beni ilgilendirmezöyle Mert sizin sözde cumhuriyetinizde beni ilgilendirmiyor uzatmanın anlamı yok kartal karbonat hazırla midem kötü ya :S
05-14-2008, Saat: 10:39 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valal bissat gidip baktım yalan haber olmaz merak etme, indirmişlerdir bayrağı sonradan
05-14-2008, Saat: 10:57 PM <
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunlarla avutun kendinizi merT..D: :yikildim::yikildim::yikildim: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
En son duyumlarıma göre o bayrağı alıp o komutanın evine göndermişler
O bayrağada o yakışır
05-14-2008, Saat: 11:50 PM <
:yikildim:
Galatasaray Ruhu qeri dÖndü :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Sewgili geseliler sizin bu konuda ne işiniz war sorabilr miim? ille de kavga çıkarmak istiosanız bu konu dşnda başka kişiLere buLaşmanızı tavsiye ederm :tolga:
ya bise dicem yanlis anlamayin merakdan soruyom, creature sana fenerbahce filan hakinda yorum yapmak yazak degilmidi?
peki mert sana galatasaray hakinda yorum yapmak yazak degilmidi daha neden tartisiyorsunuz anlamiyorum hayir karismak istemedim ama dayanamadim sordum ben bi ara öyle okustumda. ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yalan haber olmaz merak etme,balon haber çıktı :yikildim: sarı lacivert bayrak "manevra yapamıorm bana fasla yaklaşma" demekmiş fb ile alakası yok yani biirnci ağısdan öğrendik kupayla SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bise dicem yanlis anlamayin merakdan soruyom, creature sana fenerbahce filan hakinda yorum yapmak yazak degilmidi?bana serbest ewt siz susun ben ikinis yerinede konuşurum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fener, dünya sıralamasında yükseldi!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 389 |
04-14-2022, Saat: 12:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Teşekkürler Fener'im! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 307 |
04-13-2022, Saat: 02:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Fener, Alkmaar’ı rövanşta yenebilir - Can Bartu | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 342 |
04-12-2022, Saat: 11:42 PM Son Yorum: wildfang |