acıorum bu Fenerlilere ya artık açılan flamanlardan medet umuorlar
Donanma Fener bayrağı çekti
|
05-16-2008, Saat: 08:35 PM <
:yikildim:
o deil AdamLar Sarı Lacivert don qiyse sevincekLer ::yikildim:
:yikildim:
bunlar artık her gördükleri sarı-laciverti fener'e mal eder olmuşlar bu kadar ezik olunca normal tabi bu durum SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bise dicem yanlis anlamayin merakdan soruyom, creature sana fenerbahce filan hakinda yorum yapmak yazak degilmidi? Bi terbiyesizlik mi bi ahlaksızlık mı yoksa küfür yada hakaret mi gördün ? Bu yazıları yazmanda ki tek sebep buradan gitmeni ceza almamızı istiyor olmandır...Ama buna sen karar veremezsin burda insan gibi yorum yapıyım diyorum yapıyorumda ama senin gibi kişiler bu şekilde yorum yaparak neyi ispatlamaya çalışıyorlar bunuda anlamış değilim azra... Eğer ki niyetin mert ile benim ceza almam ise sorun değil git yöentime şikayet et direk bu şekilde konuşma ve gereken ceza verilsin...:kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:
olmazmı tayfam ne yapsınlar elde kalan sıfır olunca bu tür şeylere sevinecekler tabi
05-16-2008, Saat: 08:46 PM <
Heryerde GALATASARAY bayrakLarı qÖrmeK Ne kadar z0rLarına qidiy0r BeLLi i$te D
Bi Gemide FB bayraqı oLmayan Bayrak qÖrdükLEri haLde sırf Sarı Lacivert diye Seviniy0Lar bea Allah kmseyi kücük Dü$ürmeSin :yikildim: Cok z0r Bi durum kaptan : bende Tabaktan :yikildim:
birde çok iş yapmışlarmış gibi bu sene şampiyonlar liginde tarihlerinde ilk kez çeyrek finale çıktıkları için şampiyonluk önemli deil biz çeyrek finale çıktık demezlermi bilmiorlarki siz giderken biz o yollardan dönüorduk
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fener, dünya sıralamasında yükseldi!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 389 |
04-14-2022, Saat: 12:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Teşekkürler Fener'im! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 307 |
04-13-2022, Saat: 02:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Fener, Alkmaar’ı rövanşta yenebilir - Can Bartu | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 342 |