bayraklar fora
Donanma Fener bayrağı çekti
|
arkadaşlar hadi demir alıos
ama fazla yaklaşmayın manevra yapamıom The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kelimelerine dikkt et uqqaLa . kmse sana kalkıp burda qerizekalı demiy0sa sende kimseye aptal diyemeSsn bana gerizekaLı diemessin çnkü denmeni gerektiricek bişey yapmadım ama siz benim en son diyceim, özeLLikLe de duygusz formda diyceğim son keLimLeri kuLLandırıyosunz. benden büyük oLduunuzun farkındasınız haaLa konuşmaLarınız insanLarı itiyo size karşı soğutuyo S: ha ben laf mı sokmaya çalışıyorm? banane ki dediin gibi kendi çapınzda eğLenirsiniz anca (; ama en azndan bu konuda saçma sapan konuşarak değiL :S rhatsız oluorm war mı ? MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:azizim sinirlenme karşılık verince ezikler kendini bişi sanıo hadi ben bişey bilmiyorum.! sen ezik deme fırsatını nerden yakalıyosun ? =/ madem biz ezik, siz de en büyüksünüz; neden haLa Fenerbahçe'yLe iLgiLi bu konuda savunma yapıyosunuz sizi buraya çeken ne ? manevra mı ?
05-17-2008, Saat: 02:50 PM <
~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizi buraya çeken ne ? manevra mı ? :yikildim: qqeQWqeqeada Yaammmuurr
çok zekisiniz nerden anladınız manevranın bizi buraya çektiğini
~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sizi buraya çeken ne ? manevra mı ?ewt manevra bu kdr zeki olduunu bilmiodum::yikildim: hem manevra olmasa bu konuda olmasdı
Hani derlerya insanlar kendi kendini rezil edermiş diye...
Buna örnek başka yerde aramaya gerek yok bence burdaki bazı insanların konuşmalarına bakmak yeterli sanırım... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fener, dünya sıralamasında yükseldi!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 389 |
04-14-2022, Saat: 12:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Teşekkürler Fener'im! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 307 |
04-13-2022, Saat: 02:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Fener, Alkmaar’ı rövanşta yenebilir - Can Bartu | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 342 |
04-12-2022, Saat: 11:42 PM Son Yorum: wildfang |