Önemli Olan Türkiyenin Kalbine Çekilen Bayarklar Cim-ßoM-ßoM (=
Donanma Fener bayrağı çekti
|
Byyns Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Önemli Olan Türkiyenin Kalbine Çekilen Bayarklar Cim-ßoM-ßoM (=Ü Doğru söze ne denilebilir ki
06-04-2008, Saat: 10:39 AM <
Kralınızı eze eze işte getirdik dize,TEK büyük GALATASARAY ne gerek var başka söze!
olay bitti !
06-04-2008, Saat: 10:40 AM <
Biz yüreklere çektik bayrakları , gemilere,uçaklara değil.
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi terbiyesizlik mi bi ahlaksızlık mı yoksa küfür yada hakaret mi gördün ?hönkk:S ben ne dedim simdi ya yasak degilmdii dedim cükü her defasinda tartisma cikiyor siz balaniyorsunuz ve istemedimden dedim sizin ceza almanizi istememistimki yazdim:S niye hemen yanlis anlayip öyle diyosunki:S iyiliginizi düsünerek dedim ama suc bende karismam bir daha karsismam hataydi... iyi düsünmekte kötü oldu... ayrica ben zaten ceza alip almalara karismam merak etme istesende karismam hadime degildir aziz.. seninlen baya konusuyoz ama daha taniyammisin beni.. ne diyim canin sag olsun.. ayrica bunuda bir kenara yaz aziz iyi düsündüm kötü anlasildim kirdin beni hemde baya
Cok Haklisin Serhat ama ben azizi yada merti kirmak icin dememistimki morcivet konu acmisti bende sordum degilmidi diye yoksa gene banlancaklardi eger hatirliyorsaniz ben o ara konu acmistim spor bölümü kaldirilsin diye sirrf gerginlik cok oluyor ve sevdimiz üyeler banlaniyor diye üzüldümdem demistim..
ama yanlis anlasildim bir dahada karismam olur biter.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fener, dünya sıralamasında yükseldi!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 389 |
04-14-2022, Saat: 12:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Teşekkürler Fener'im! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 307 |
04-13-2022, Saat: 02:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Fener, Alkmaar’ı rövanşta yenebilir - Can Bartu | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 342 |