O Zaman Olabilir Cad? Bende Sand?mki B?le Bi Tip ?stiyorsunuz
?deal Erkek Nas?l Olmal? - - Resimli
|
tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kınma abicim zaten bende yapacabileceklerini sanmıyorum.. biri çıkıpda ben bunları yaparım die bilir mi..???? hayır... zaten bekleyen kadında da bi anolmallik vardır.. Ben yapıyorum kardeşim 3 öğrenci eve çıktık. badana temizlik ne varsa yapıos... hatta bugün tuvaleti temizlerken tuz ruhuyla tıkandım. az daha gidiodum öbür tarafa. kendi aşımızı kendimiz pişirios.
09-22-2006, Saat: 02:25 PM <
ellerine sağlık cok güzellermalesef sadece resimlerde olabilecek şeyler onlar yauw
beni çok sevsin,sevgisini gösterebilsin,aldatmasın,ölene kadarda benden başkasını gözü görmesin..bence ideal erkek bu...
09-22-2006, Saat: 02:37 PM <
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O Zaman Olabilir Cadı Bende Sandımki Böle Bi Tip İstiyorsunuzsen yapmazsın zaten abicim,,,kim istemezki böyle bi tip.. ama işte dünyada malesef %15 böyle bişey işte tip hatta %15 bile diildir yani,,, w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]Ben yapıyorum kardeşim 3 öğrenci eve çıktık. badana temizlik ne varsa yapıos... hatta bugün tuvaleti temizlerken tuz ruhuyla tıkandım. az daha gidiodum öbür tarafa. kendi aşımızı kendimiz pişirios.[b]yok jnm abicim sen 9 canlısındır sana bişey olmaz merak etme,,, sensizlik_ölüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ellerine sağlık cok güzellermalesef sadece resimlerde olabilecek şeyler onlar yauwtabi yeterde,,bide dayak var onu unutma.. şaka şaka ben sadece bazı kadınların böyle bi erkek istediklerini gözlermek için ekledim,,, [/b]
05-21-2008, Saat: 07:40 PM <
yaaaa
ben öyle hamarat erkekleri pek sevmem yerine göre jest olsun diye yaparlarsa hoşuma gider
Oho sende çok şey istion bence erkek dediğin vurdumu oturtmalı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Erkek Kaçıran Cümleler | sıla | 3 | 516 |
10-27-2008, Saat: 01:08 AM Son Yorum: duyqushh |
|
erkek dediğin böyle olur (: | Seyduna | 15 | 894 |
08-23-2008, Saat: 12:30 AM Son Yorum: Patikli_Penguen |
|