bazzeennnn
Anket Başlığı: aKRaBa zİyAReTLEriNDen HoŞžlAnIrMıSn? |
|||
eWt gittiğim zmn olmak koşuluyla | 4 | 30.77% | |
gittiğimde Çok sıkılırım sevmem | 1 | 7.69% | |
Hyr bize gelen oLdUMu İğğğğ | 2 | 15.38% | |
BaZennn | 6 | 46.15% | |
Katılımcı sayısı: | 13 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Akaraba ZİYaRetLeri
|
04-25-2008, Saat: 04:09 PM <
Gitmem hiç Ben ziyarete miyarete
BayramLarda Oda HepSine deiL ...
hepsını dovesım gelıyo gelenLerın.
Bı halama bıde teyzeme gıderım gerısını tanımıyom bıle
ben çok severim akrabalara gtmeyi kuzenleRim yeğenlerim çok olduğu için eğlenceli geçiyo arada evdende kAçıyoz
05-24-2008, Saat: 09:14 AM <
AkraßaLarımın hicßirini sevmem.
O yüzden hicßirinide qitmem
ah ahhh şu haytta en çoq ho$uma giden oLay diebLrz..:yikildim:
özLLkLe o kdnLarn sürekLi dedikodu yapp oLanLardan beni de haberdar etmeLerini ve sevqiLim oLp oLmadıını sorarak Laf sokmaLarnı çooq sevioRmmm ! :yikildim::tey::kucak:
05-26-2008, Saat: 06:58 PM <
sefmiom phen heLeqie qusenLerimi qördüqüm zmn öLdüresim qeLio sacımı basımı cekioLar
bi tek annannemlere ve babannemlere gitmeyi sewerim hemde choq ikisine gittigimde de onların ewinde de bana ait pc war bn gittigimDe cnm sıkılmasın die sonra ne istersem yabıoLar babanne hadi sn qomşuya gitde ben de bi ewi temizliyim diom ewDen cıkıo en az 5 saaT qeLmio benDe arqLarı caırıom qopuyos sonra qeLdüqünDe de ettiqLeri dediqoduLarı anLadıo choq sefiom o yösDen
eet katLıorm.bnde seviorm anneannmLere gtmei.her istediimi yapıoLar
ama teyzemLere gtmq bnm içn daa eğLenceLi oLuo.bi kuzenmi çoq seviorm ya$Larmzda uyuyoo bnden büük hatta btn gn gezioz yapmadıımz manyqLk kaLmıoo onLara gdnce tam makara oLuo bde bekar teyzem var onnLa çoq mnyq oLuo ama öLe kadn gnü gbi oLan buLu$maLardan nefret ediorm.çıkarLarma uyuyosaa ooo çoq süper
05-26-2008, Saat: 07:45 PM <
efT bnmde bekar bi dayıcım var 24 yasınDa bnDe oNa qDmei choq sefioM mısır atLatıos korku fiLmLeri izLios ... qecenin qörünDe qeZios .... pheNi dayımın sefqiLisi sanıoLar
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi