yok bi tek geo
ortalamayla geçmeyi denicez
+
amin flame amin
ortalamayla geçmeyi denicez
+
amin flame amin
Tez İspatlanır
|
05-27-2008, Saat: 10:28 PM <
yok bi tek geo
ortalamayla geçmeyi denicez + amin flame amin
Ne kızmışş bea Helal olsun Takdir ettim Mert Allah ayırmasın..
05-27-2008, Saat: 10:31 PM <
valla kızın ne ayak olduğunu bende çözemedim
ama çok tatlı Aminnnn ayrıcaa sağolll (:
Kopyamı veriyor sana ne yapıyor bu kıs itiraf et
hea bişi daha git geometrici ile konuş seni bırakmasın söyle hocam böyle böyle bi kız var ondan önceki notlarıma bakın ondan sonraki notlarıma bir de şimdi bu dersten kalıcam uğrastım ama ancak bu kadar düzeltebildim kanaat notunuzu ii verirseniz gecerim de yoksa kıza ayıp olucak notlarımı düzelteceğim için söz vermiştim de bence yanii öğretmenlerde nihayetinde insan belki duygulanır tabi sana kıl olmuyorsa öğretmenin
05-27-2008, Saat: 10:35 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kopyamı veriyor sana ne yapıyor bu kıs itiraf et yok abi o 10ncu sınıf ben 11 valla aslında denesem mi .DD ama bi 'o'nunda fikrini alayım belki yaparım belli mi olur,belki adamda aşıktır geçirir abi çok sağol ya işe yarar belki
Mert 98-21+55*12/4-9+19+1+21+23-44 :
Bu işlemin sonucu kaç soyle bakim
ben öyle yapıyordum hocalara bazen yani kötü not hiç getirmedim ben ilk ne ikinci dönem ama istemediğim bir not yada istediğim not gelmediği zaman gider söylerdim ben
istediğimide alırdım yaniiii hocada tabi öle bişi kimseden pek fazla duymayınca cesarete bak helal oslun mu diyor ne düşünüyorsa içinden tamam hallederiz sen git hadi derlerdi
05-27-2008, Saat: 10:41 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mert 98-21+55*12/4-9+19+1+21+23-44 : 262(iki yüz altmış iki ) kafadan çözdüm + valla abi neden olmasın bakarız artık D:d ama geçersem çok süper olur ya bide o şekilde,unutmam seni abi hiç
vhayy be ne a$k nurdan yenqemize heLaL !!
süper bşee acba bnde öLe bi sevqLi buLsam bnmde düzeLrmi kesn mi yani kesnse hç durmıım =) yha bde geo hocası kafadansa kesnLqLe öLe bi açkLama yap anLay$ gösterir.sert brysede aiLeme söz verdm de |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|