MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:banla banla banla :teytey: :teytey:ben banlanmayimda adamine sennn ol demiii yemezlerr
ben olcam iste mesut duy beni istek yapiyom beni adamine yapin
Kendimi banli hissediyorum:D
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:banla banla banla :teytey: :teytey:ben banlanmayimda adamine sennn ol demiii yemezlerr ben olcam iste mesut duy beni istek yapiyom beni adamine yapin
banla banla banla :teytey: :teytey:[i]banla banla banla :teytey: :teytey:[i]banla banla banla :teytey: :teytey:[i]banla banla banla :teytey: :teytey:
[/i] [/i] [/i]
billiyordum beni banlayamaz
serhat banlamicak ama baskasina söylicek o yapicak cok uyanikkk tamam canim by By manesia ask kolsun ne meraklimisin beni banlatmaya adamine olayim ilk senii banlicamm ben
Sen kendini banlı hissediyosun ama ben foruma her gireceğim zaman acaba bugün banlandımmı diye aklıma geliyor her defasında ohh bea diyorum :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: gerçi banlanacak bişey yapmamda hani kimsenin sağı solu belli olmaz
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen kendini banlı hissediyosun ama ben foruma her gireceğim zaman acaba bugün banlandımmı diye aklıma geliyor her defasında ohh bea diyorum :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: gerçi banlanacak bişey yapmamda hani kimsenin sağı solu belli olmaz:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ayy yazik ben öyle duygu icersinde deglim ama rengimi o renk görünce odum kopyor genemi ban yedim diye
06-07-2008, Saat: 08:12 PM <
ahhh şu ban yokmu insanı ne hale sokuyor neyse abla şaka yaptım alınma ulan ban sen ban yemezmisin hiç.
06-08-2008, Saat: 08:43 AM <
bizim bilg. eskiden öleydi=D
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
dışlandığımı hissediyorum | selin deniz | 14 | 1,236 |
04-08-2022, Saat: 10:35 AM Son Yorum: wildfang |
|
Kendimi öldürüyorum | EbruLi | 57 | 3,980 |
12-14-2008, Saat: 01:33 AM Son Yorum: ÐŽeşaren |