_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1000 kişiden 500 kişiye indirmek büyük bi başarı..
Sen kaLana dek SıLıcem herkesı Tek Tek Bır Bır Hayatımdan..
İtiraf Edıyorum
|
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1000 kişiden 500 kişiye indirmek büyük bi başarı.. Sen kaLana dek SıLıcem herkesı Tek Tek Bır Bır Hayatımdan.. EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen kaLana dek SıLıcem herkesı Tek Tek Bır Bır Hayatımdan..aşk kokusu var havada aşk kokusu var
06-08-2008, Saat: 11:56 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok isterdim ama halka açık değilmiiş açtırcan yahu bu kadar çok istiyosan ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:açtırcan yahu bu kadar çok istiyosanyanımda ağır abiler vardı onalr olmasa o gemiyi talan ederdim valla
Sen ıste CoLLerı DenızLerı Asarım..Sen ıste...Bır omur mecnun Gıbı Yasarım..Cunku Sen Asksın..Askımsın... BıLıyorsun Alın yazım..Cekerım gunahını sakın tutma yasımı yururum ateslere bu canı yakarımda ıcımden sökemem askını.. Sensız olmaz ınan olmaz.. Ekmegım suyum asım benım yalan olmaz dolan olmaz ask bu ınan olmaz.. yer yuzu gok yuzu ellerın he r sozu yalan gelıyor
EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen ıste CoLLerı DenızLerı Asarım..Sen ıste...Bır omur mecnun Gıbı Yasarım..Cunku Sen Asksın..Askımsın... BıLıyorsun Alın yazım..Cekerım gunahını sakın tutma yasımı yururum ateslere bu canı yakarımda ıcımden sökemem askını.. Sensız olmaz ınan olmaz.. Ekmegım suyum asım benım yalan olmaz dolan olmaz ask bu ınan olmaz.. yer yuzu gok yuzu ellerın he r sozu yalan gelıyor Bu bi itiraf mıydı..? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
itiraff EdiyorUM :) bEn oNu SeViYoRuMMM | Shimariq_Shey | 38 | 3,006 |
04-15-2022, Saat: 04:40 AM Son Yorum: wildfang |
|
bi itiraf daha | djseninim | 6 | 516 |
04-14-2022, Saat: 06:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 481 |
04-14-2022, Saat: 01:59 PM Son Yorum: wildfang |