helal o abiye
benim kaRdeşim biR gerizekaLı.!
|
Hüso kimsenin dalga geçtiği yok herkesin düşüncesi belli matrak olsun diye takılıyoruz kimsenin zaten art niyetli bir düşüncesi olamaz...Burda bırakta yorumlara kendisi cevap versin rahatsız olduysa kendisi belirtsin bizde ona göre yorum yaparız...
Kimsenin yorumuna aLınmıyorum.! Sonuçta ben kendimi biLiyorum Yoo asLında abimin parayLa bi derdi yok para-mara takmaz o öyLe şeyLeri (saLak işte napiyim abim bişey diyemiyorum)
MaVİbONcUQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AMAN boşver canım ya olur böyle şeyler saf olmak daha güsel diğer anlamda saf değil YANi YANlış anlama temiz düzgün anlamInda söyledim seninki küçükkenmiş geçmiş SağoL Canım ben anLadım zaten senin ne demek istediğiNi merak eTme miley20:
Sen kafanı takma bizimkilere...Eminim ki küçükken herkesin bu şekilde olaylar olmuştur seni tebrik etmek lazım çıkıp burda birçoğundan yüreklice söylediğin için bunları...
TakıLmıyorum zaten ya kötü biR amaçLa söyLemiyorLardır zaten emiNim.Teşekkür ettiğin için teşekkür edeRimm
06-29-2009, Saat: 03:53 AM <
Snn ßu cesaretin karşısında ßende cesaretLendim ßende küçükken kaçak Çayı suç sanıyOdum annemLer Çay iÇince aqLıodum poLis qeLip ßisi qÖtürcek die yani herkes küçükken ßiras Şey oLuyo
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
özür Dilerim Kardeşim çok özür Dilerim | ciciKIS | 4 | 1,082 |
04-09-2022, Saat: 09:05 AM Son Yorum: wildfang |
|
Benim Ne Mal Oldu?umu ??renin | Dj_Ako | 26 | 1,894 |
04-01-2022, Saat: 08:19 PM Son Yorum: wildfang |
|
benim dikkatsizliim yüzünden öLdü =( | HiqhVolume | 52 | 2,997 |
08-09-2009, Saat: 12:23 AM Son Yorum: ...NesL!... |
|
Yani ... Benim Hatamdı ... | Firari Fırtına | 11 | 1,058 |
08-02-2008, Saat: 08:25 PM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
artı ıtıraf edıyorum benım bi sefgılem bıle yog ve artık kendıme güven müven kalmadı | sudenaz | 40 | 2,860 |
07-16-2008, Saat: 08:42 PM Son Yorum: £mr£ |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi