gttim gül gbi ççu elimden kaçırdım yha...o kdr şe yaptı ççk dönp baqmadım ahh ahh slk kafam şmdiki aklım o zaman olcaktıı..ççua nelr neler söledm yiende gelp herzmn bni teslli etti yanımda oldu şmdi gtti başkasıla çıkıo ff off bnde kendi halime yanıom :'( :kk:
off off
|
06-11-2008, Saat: 09:02 PM <
Herşey bitmiş sayılmaz tekrar dene beni affet filan de erkeklerin en zayıf yeri orasıdır.
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gttim gül gbi ççu elimden kaçırdım yha...o kdr şe yaptı ççk dönp baqmadım ahh ahh slk kafam şmdiki aklım o zaman olcaktıı..ççua nelr neler söledm yiende gelp herzmn bni teslli etti yanımda oldu şmdi gtti başkasıla çıkıo ff off bnde kendi halime yanıom :'( :kk: oh canıma deysin bida tersle sen çocuğu:tey: Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Herşey bitmiş sayılmaz tekrar dene beni affet filan de erkeklerin en zayıf yeri orasıdır. Neresidir ? €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neresidir ? zuahahaha yarıldım hasan abi ya :A::A::A::A:
wlla inş yha geçn gn dlgasına tarot fln bktırmıştık arkile böle bişi çıqtı ama inş...=)
06-11-2008, Saat: 09:11 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neresidir ? HASAN ABİ ALINTI YAPIYORSUN BİRDE SORUYORSUN NE MANTIÄžI BU? ANLAMADIM MANTIÄžI MI?
oh canıma deysin bida tersle sen çocuğu:tey: aşk olsn yha:'(
ayrıca deliknlı yürek abiciim erkklern en zayıf yerini söleeblrmsn Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HASAN ABİ ALINTI YAPIYORSUN BİRDE SORUYORSUN NE MANTIÄžI BU? ANLAMADIM MANTIÄžI MI? ben söleyim erkeklerin en zayıf yeri orasıdır. böle bişi demişsin ne çabuk unuttun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi