nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman koptum yha...bunları yapmama gerek yhoq beni her gören etkilenio zaten hh güzellim yetersenii beğenmeyen ölsünn kısss
Erkekleri etkilemenin 25 yolu
|
07-27-2008, Saat: 05:54 PM <
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:helınt yani kendini beğenmişliğin eyterde artar bea nryesem mucxaşk olsn yha:S bnm suçum deel okulun suçu hepsi öledi bnde olarn yannnda kala kala tikky we kndini beenmiş oldum nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk olsn yha:S bnm suçum deel okulun suçu hepsi öledi bnde olarn yannnda kala kala tikky we kndini beenmiş oldumşaka yapıyorum güzelim ayh maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:göz kırpıncamı etkileniyolar ilginç :teytey::teytey:evde kaldım :yikildim::yikildim:kız baksın yeter ki öyle manyaklar varki laflarını duysan gülmekten ölürsün ben bunu çevremdeki insanlardan gördüm yalanda söylemiyorum o manyaklardan bir kaçtaneside benim arkadaşlarım fatih24 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız baksın yeter ki öyle manyaklar varki laflarını duysan gülmekten ölürsün ben bunu çevremdeki insanlardan gördüm yalanda söylemiyorum o manyaklardan bir kaçtaneside benim arkadaşlarımilginç.......
kişilerin aşk anlayışı farklıdır sen askı severek anlarsın öteki bakarak anlar
08-22-2008, Saat: 05:31 AM <
aman erkek deil mi iki ayaklı bütün dişilerden hoşlanırlar hıhhh
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Erkekleri Rezil Eden Kıyafet Ve Hataları :)) | # Pè®iM§ii # | 1 | 1,198 |
06-16-2011, Saat: 07:22 PM Son Yorum: blade17hakan |
|
Erkekleri deli eden kadınlık halleri ! | mOOnl!ght | 0 | 810 |