Gül Yüzlüm'e
|
08-04-2008, Saat: 01:52 PM <
Ahhh ahhh ...........
Gül Yüzlüm ü özleyeceğim ...........
08-04-2008, Saat: 05:45 PM <
Herkes aslında şiir yazabilirmiş ya
Ona inandım yazıyorum şiirimi Belkide yüreğimi yazıyorum Yani aslında seni yazıyorum Gece olduğunda kıpırdanmaya başlıyorsun Çünkü seni gökyüzüne salıyorum Sabahın ilk ışıklarıyla içime girmeyi bekliyorsun Güneş doğuyor ben sana tekrar aşık oluyorumm Seninle en çokta bu saatleri seviyorum Güneş bütün gücüyle doğaya can verirken Sen kalbimde yerine geçip ruhuma can veriyorsun Nefesim, kalp atışım senin eserin oluveriyor Her solukta, her atışta seni çiziyorsun. Birde seninle ağlamayı seviyorum Ağlarken daha bir yakın oluyorsun Üzülmim diye ne var ne yok feda ediyorsun Farkında olmadan bütün hücrelerime yayılıyorsun Sen varken kalbimde,ruhumda,bedenimde Sarhoş gibi oluyorum,''MUTLULUK SARHOŞU'' Gülüyorum çevreme dalga geçseler bile Sen varsın ya içimde umrumda değil zaten kimse Ömrüm,Ruhum,Kıymetlim,Herşeyim.. Bunları bırakta sen söyle Sen gerçekten benmisin Bunu yüreğinde hissedebilirmisin Eğer hissedebiliyorsan biliyosun nerdeyim Ömrümün sonuna dek seninleyim SENİ SEVİYORUM.. GÜL YÜZLÜN Güzel düşüncelerin için teşekkür ederimm firarim..
08-04-2008, Saat: 05:56 PM <
Bir sen varsın
Hayellerimi süsleyen Beni ben gibi seven Beni anlayan Beni saran Bir sen varsın Sadece sen ............ Gecelerim senli oldu Yüreğim senli Hasretim senli Gönlümde ise Bir sen varsın Özlemlerim içinde Bir sen varsın ......... Artık yazmayacağım Sevginin hatrına Senin hatrına Artık yazmayacağım Sadece ve sadece Seni yaşayacağım Çünkü ... ! ! ! Yüreğimde Bir sen varsın ........ Sevg ... Not : Gül Yüzlüm için yazdım bu şiiri . Gül Yüzlüm e selam olsun . Yazan : Firari Fırtına
08-04-2008, Saat: 06:09 PM <
ağlamaklı oldumm ruhuumm,firarimmm
yüreğimdekii sen beni ben yapan yaşamaksaa sen için sevmekse sen için beklemekse sen için emekse sen için kıymet bilmekse sen için ömrüm sen için beni yarım bırakma..
08-04-2008, Saat: 06:12 PM <
Sen ben değilmisin zaten
Ben ise sen ................. Yarım bırakma gibi bir şansımız Ayrı kalmak gibi bir lüksümüz Yokdur , Olamazda ........ Sevg ...
08-04-2008, Saat: 06:18 PM <
canımsınn..
evet ben senimm sen ise benn ayrı kalma lüksümüz yoktur kalpleri söküp atmadıkça.. ben yinede senden duymak istedim böylesi daha keyif veriyor
08-04-2008, Saat: 06:20 PM <
Duydun işte ............
Keyfe devam .................
08-04-2008, Saat: 06:25 PM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Duydun işte ............ duydumm içimde yankılandıı tekrar hissettim içimdeki senii sen varsan keyfim var yokssan oda yokk hep bende kalman dileğiyle.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Nur Yüzlüm.. | ÇiLeK | 4 | 638 |
03-09-2008, Saat: 11:04 PM Son Yorum: ÇiLeK |
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi