- CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı..?
qüz€Lmisssaq0L
qüz€Lmisssaq0L
azıCkta bnden
|
08-19-2008, Saat: 06:47 AM <
- CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı..?
qüz€Lmisssaq0L
08-19-2008, Saat: 07:37 AM <
Çoko prenses
1..Emeğine sağLık 2..Türkçemizi düzgün kullan Mahvetmeyin türkçemizi arkadaşLar Neden doğru düzgün yazmak varken olayı saçma haLe getiriyorsunuz onu anLamıyorum Amaç sıradan oLmamakmı yazıyLa oLunmaz bu Sıradan oLalım derken sıradanlaşmayın arkadaşLar Kimse uyarmıyor sizi... aşmayın oLayı... Türkçemizi düzgün kullanalım Lütfen rica ediyorum...!!!
08-19-2008, Saat: 07:48 AM <
Ortamı dağıtmak değiL amacım
Sadece doğru söyLediğim için kaLdıramıyor insanLar bunu İşte benim OLayım Budur İllet
08-20-2008, Saat: 03:01 AM <
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çoko prenses tmm Canm özr diLerm.ßi dhakine nick ßa$Lıklarını da ßazı arkada$Larımz yßdıı gißy.asjunqda phnden oosn xD yparm. xD
08-20-2008, Saat: 03:12 AM <
Yok illeth kızmadım öyLe
KızıLacak birşey değiL rica ederim Ve ukaLa teşekkür ederim desteğin için Çok sağoL... Çok prenses sende daLga geçme yazdığım bir şeyLe farkındamısın ben XD gibi güLme işaretLeri kullanamamışın oLayın içinde Sen de bu oLaya biraz ciddi yaklaşırsan çok menun oLucam... Kendim için hayatım için faLan bir şey istemiyorum farkındaysan eğer Sadece türkçemizi düzgün kullanın dedim diyorum da Ve sen ısrarLa cevabında biLe Mahvetmeye çalışmışsın iyice Neyse anLatmaya çaLıştım istediğim bir şeyi ve sen anLamamkta ısrarcıysan tutpta senLe bunu tartışacak haLim yok inan Diğer arkadaşalarım Lütfen rica ediyorum düzgün kullanaLım türkçemizi... Nergiz..! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|