iLLeth.! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgilisi vardı kızın dişli cıktı yazık oldu lan sana mertt..:yikildim:yikildim:
Dersane Hatırası 1
|
fatih24 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her bakısa aldanma ve her yüzük takanıda evli sanma katılıyorummiley22: mert boşversene ya sen her ihtimale karşı açıl kıza :--/ zaten sevgilisi olduğu halde sana bakıyosa kızda bi problem vardır senin için sorun olmaz yani
09-06-2008, Saat: 04:57 AM <
bugün de arkadaşlar vazgeçirdi
'öyle 1den kızın karşısına çıkıp öyle denir mi salak' dediler sizce desem, kızın hoşuna gider mi? y0ksa salaaaaaa bak mı der -ya sana bişe sölim mi? *söyle bakalım. -ya ben sana hasta 0Ldumm !!! *.... işte şu noktalara hangi sözler gelir sizce Dd
ben de sana hasta oldm benmle evlenir msin diomuş :yikildim:
09-06-2008, Saat: 05:12 AM <
diRék konuya girmesem mi yoksa
-eee sey meraba. *meraba. -nasılsın bayan X? *eehehe adım ... -mm memnun oldum o zaman. *bende bay Y. -euhdeuh sakacı seni adım mért. *bende memnun oldum mért. -eee sey benimlen cıksana lan :yikildim: *efendim? -efendini yiim çık lan benle d Alıntı:-eee sey benimlen cıksana lanKoptm Mert:yikildim: Âh be.
09-06-2008, Saat: 05:27 AM <
kızda koparsa tamamdır
o gülmeye evlenir bile benle :yikildim: sora boşar anasının evine yollarım DDd ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızda koparsa tamamdırHele bi cıkın da:yikildim: Âh be.
09-07-2008, Saat: 02:10 AM <
yuhh yha konuyu bi haftadır takip ediyorum.hala açıLamadın mı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi