Yürekler birdir ,
Sözler bir ......
Özümüz birdir ,
Gönüller bir .......
Sözler bir ......
Özümüz birdir ,
Gönüller bir .......
Çilek ( Hilal ) Az Gelsene Buraya ...
|
09-17-2008, Saat: 11:52 PM <
Yürekler birdir ,
Sözler bir ...... Özümüz birdir , Gönüller bir .......
Yüregim senindir..
Uzak olsanda şahdamarım kadar yakınım Ve her sözüm sendir..
Ne yana gitsem sensin vardığım . sevmek böyle oluyormuş. dur durak bilmeksizin bütün gidişlerimde yüreğime koyduğum, göğsümün ince sızılarında adını anımsadığımsın. varlığında bile özleyip,anlatamamak, lal olmakmış seni sevmek…
ne yana gitsem sensin vardığım. sana kurup bütün saatleri üç vardiya seni sevmek… kimsenin bilmediği zamanları yaşayarak, yalnızken seninle, seninleyken yine seninle… hastalanmakmış sevmek. bir delilik durumu. aklın,mantığın coşması, görünce yüreğin dört nala koşmasıymış sevda…sevda tüm ozanların bin yıllardır yazmaya çalıştığı ortak şiirin adı, kimsenin yazamadığı…....
09-18-2008, Saat: 06:30 AM <
Sevmek mi daha güzel , sevilmekmidir gülüm ,
Senin niyetin beni delirtmekmidir gülüm Bu dünyanın kanunu , al gülüm ile ver gülüm Aşk paylaşmak içindir , paylaşalım be gülüm . Ahh be gülüm , seviyorum de gülüm ................. Sevg ...
Paylaşmaksa paylaşalım.....
SENİ SEVİYORUM.... SENİ SEVİYORUM........ SENİ SEVİYORUM..................... Canımsın,Kanımsın...Çınar'ımsın... Saçma korkularıma kafa tutmayı sen öğrettin bana
Yaşamayı unuttuğum yıllara inat savaşmayı da Yalnızlıklar içinde sessiz beklerken kavuşmayı Gitmem gerektiğini sen söyledin bana Yaşanacak sessizliklerimiz varmış uzak ufuklarda Özlemle beklenen sevginin acılarını tadıyorum Sana aşık olmanın sarhoşluğunu yaşıyorum Hıçkıra hıçkıra ağlayan gönlüm seni haykırıyor Sana son duygularımı, hatta beni yolluyorum Seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum NURAN ÜÇER
09-18-2008, Saat: 06:46 AM <
Şimdi gözüm uzaklara takıldı
Hasretin burnumu sızlatır kuzum Gurbetten gönlüme ateş yakıldı Özlemin yolları izletir kuzum Ahhh ahhh ...........
Yokluğunda bocalarken ben bu saatlerde bir garip
esintidir başımı döndüren... Ayakta durmakta zorlandıkça her seferinde bir iç çekiştir içimdeki közü alevlendiren…. Pencereden gördüğüm bulutların birkaç göz yaşı belki.. Birkaç inci tanesi… Çıkıp ıslansam diyorum boş kaldırımlarda usulca söyledikleri sesiz şarkılara eşlik etsem… yüreğimde ki ateşi de söndüremez ki…
09-18-2008, Saat: 06:51 AM <
..................
Şimdi gözüm uzaklara takıldı Hasretin burnumu sızlatır kuzum Gurbetten gönlüme ateş yakıldı Özlemin yolları izletir kuzum İlk başta her bir şey yalan gibiydi Yıllardır gurbette kalan gibiydi Şu Kars’ın yolları yılan gibiydi Babayı evlada özletir kuzum Metin ol diyordu mantığım bana Sabretmek yakışır bu günde sana Tahsil için gitti o anlasana Bir ahım yolları tozlatır kuzum Öylesi dalmışım senle sohbete İçim kan ağlıyor benim elbette Bırakıp gelirken seni gurbette Hasretin kalbimi közletir kuzum ............
..........................................
Nasilda esiyor bahar yelleri... Neler getiriyor uzaklardan.
Tomurcuklar patladi haberin var mi? Baktin mi hic yakindan? Dokundun mu? Dayanip bir agaca koyup elini govdesine hissettin mi? Duydum mu yeniden canlanisini doganin? Kuytularda kekikler yeni dogmus bebektir simdi ve dereler mirildiyor yuksek karli daglarin ask turkusunu... Simdi sen yururken kafanda hayatin bin bir turlu derdi-yukuyle bukme oyle basini cikarma kamburunu ne olur. Bakma oyle ayak uclarina hersey bitmis gibi. Belkide dusundugun gibi ters gitmeyecek haydi kaldir basini haydi birak endiselenmeyi de YUKSELT SEVGININ MESALESINI! Yalnizligini hissediyorum tam da baharin bu ilik esintileri icinde
elele gecerken onunden asIklar. Hep kosullu asklara dayanmis tecrubelerin bitmis iliskilerin mi aciyor simdi icinde? Duyumsuyorum yureginin tenden ote bir aska olan ozlemini. Hatiralarin canlanirken ruhun kaciyor acisindan gecmisin.... Ya da belki... birlikteyken onunlayken dahi yalniz hissedisin kendini... ruhunu anlamayan bir sevgili hic olmasa daha iyiydi belki... Acirken simdi icin tam da bu zamanda butun hatiralarin icinden fiskirip gelsin ayakta kalmanin gururu ile kalkip dans et ulu orta haydi YUKSELT SEVGININ MESALESINI! Isler ters gidiyor bazen evet... Kayiplar veriyoruz sevgili.
Tutundugumuz seyler bir bir kayiyor elimizden... . Esler gidiyor isler gidiyor para gidiyor saglik gidiyor ve ulu orta burdayiz iste... Eriyen sabundur hayat bitecek elbet... Ama giderken bir bir kaybolurken sahip olduklarimiz geriye adam olmus bir biz kaliyoruz. Biliyorsun iste tutunacak bir tek sey var o da kendinsin. Bak ne kadar hayirli bir sey bu artik bilmisken tutunacak hic bir seyin olmadigini bulmusken kendini butun kuvvetinle sarilabilecegin bir tek kendin oldugunu anladiginda uyaniveriyorsun. Farkindaliginin kutsalligina sIkica sarilarak YUKSELT SEVGININ MESALESINI! Simdi salya sumuk icinde bir simite hasret cocuklar var yurdumda.
Ve Afrika'da kocaman baslari sis karinlariyla mama bulamayan bebeler. Evsiz barksiz kalmislar karda kiyamette sana ne oluyor hic degilse basinda bir cati altinda yatak var. Ve vururken dalgalar cekik gozlu kardeslerini ve deprem canli canli gomerken aile fertlerini topraga ve savas cigliklariyla yukselirken dualitenin azgin sesi biraz daha biraz daha YUKSELT SEVGININ MESALESINI! Sen umudusun dunya ananin gunesin ayin evrenin. Butun duygu
ve hislerinle neyi secersen o olacak. Kiyametse kiyamet barissa baris dramsa dram... Mutluluksa mutluluk. Senin ellerinde bahar yelleri senin iradende oynayacak cocuklar senin yureginde gun ve gece... Tek bir yurek tek bir caniz ne eksIk ne fazla ne de aziz... Asya'da
atar bir yanimiz ana topragi... bir yanimiz Afrika besigi insanligimizin sariya calar kimimiz; kuzenindir Avrupa. Amerika ote taraf hepsi hisim akraba. Dik tut basini saglam bas ayaklarini yere. Simdi tam zamanidir: YUKSELTELIM SEVGININ MESALESINI! (alıntı)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hİlal SENİ SeViyorum | SssHave_sdo | 4 | 855 |
08-05-2007, Saat: 03:48 PM Son Yorum: SssHave_sdo |