Geçip gittin beyhude
Çoğunluklada geçtin uykuda
Ne cevap verirsin ahirette sorguda
Ey ömrüm bak hazan oldun sonunda
Çoğunluklada geçtin uykuda
Ne cevap verirsin ahirette sorguda
Ey ömrüm bak hazan oldun sonunda
Çilek ( Hilal ) Az Gelsene Buraya ...
|
09-18-2008, Saat: 06:56 AM <
Geçip gittin beyhude
Çoğunluklada geçtin uykuda Ne cevap verirsin ahirette sorguda Ey ömrüm bak hazan oldun sonunda
Yok oluşların..
Çekip gitmelerin benide yok ediyor.. Ben varlıgınla hayat buluyorum Yok oluşlarınla ben yok oluyorum.. Var ol,yok olma...
09-18-2008, Saat: 07:02 AM <
Yürekler var oldukça bitmez hisler duygular
Sevende noksan olmaz üzüntüler, kaygılar Rüyadan yoksun olur kaçırılan uykular Tekrarı mümkün değil yürek ferman dinlemez
09-18-2008, Saat: 07:02 AM <
Kapılmak çok kolay da sıyırmak yürek ister
Gerçek hayal iç içe ayırmak yürek ister Sevdiğini haykırıp duyurmak yürek ister İhbarı mümkün değil yürek ferman dinlemez
09-18-2008, Saat: 07:03 AM <
Öz benliğin tutuşur aşk ile yanar tüter
O öyle bir cevherki ne tükenir ne biter Kendi dünyasındadır, kendi yolunda gider İcbarı mümkün değil yürek ferman dinlemez
gitme
bir güvercin sıcaklığı gibi kal yüreğimde ben ki sevdamı dağlı bir çiçek gibi göğsümüm üstünde taşıdım hep namusumun akında... ne zaman gözlerine baksam beyaz beyaz güvercinler kanat çırpar mavilere; güller açar ne zaman ellerimi uzatsam saçlarına serin serin eser yeller. Bu sevdayı alıp gitme benden alıp gitme buralardan gözleri türkülü kuşum... İçimdeki baharı öldürüp gitme. Kimsiz kimsesiz kalır türkülerim. Körpe bir dal gibi koparma sevinçlerimi yüreğimden.
hayallerim
yine dalıp gittin derinlere bu sefer hiç gelmemecesine giden senmiydin yoksa hayallerimmi bilemedim hangi denizde batmıştı benim gemilerim yoksa onlarda hayallerimmiydi peki ya sen hayalmiydin yoksa gerçek mi?
09-18-2008, Saat: 07:09 AM <
Mecnun Leylası için kızgın çöllerde pişer
Şirine vuslat için Ferhat dağları deşer Kapılırsın rüzgara dur demek sana düşer İsrarı mümkün değil yürek ferman dinlemez
bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan
seveni yanıltmaya,sevince yanılmayan özlenen sen,özleyen sen,özleten sen, varken doyulmayansın yokken dayanılmayan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hİlal SENİ SeViyorum | SssHave_sdo | 4 | 855 |
08-05-2007, Saat: 03:48 PM Son Yorum: SssHave_sdo |