Devam edelim bari .....
Firari Fırtına ( DnL ) Şiirleri
|
09-23-2008, Saat: 09:59 AM <
[SIZE=4]Yorgunum , [/SIZE]
Omuzlarım ağrır oldu Çekemiyorum artık seni Senli olan günleride Senli olan herşeyi ...... Şu sıralar suskunum Sen yüzündendir ahhh Ben az daha yokum İnan bana yorgunum ... Çilemi çekmeye geldim Çileyi sorgulamaya değil Seni anlamaya geldim ama İnan bana yorgunum ...... Sevg ...
09-23-2008, Saat: 10:02 AM <
Ben kimim ,
Söylermisin anlamın nedir senin , Ben anlamı bulamadım , Ben kendimide bulamadım , Bari sen seslen bana , Ben kimim ? Hani gece firaridir ya , Ben sevdim bu geceyi . ..................... seni , ...................... geceyi . Sevg ..
09-23-2008, Saat: 10:04 AM <
...........
Unutmadım seni , Her köşe başında seni gözlerim . Yaşayamadım seni , Her nefes alışverişimde seni dilerim . Ben mi ? Ben kendimde değilim .... ............... Sevg ...
09-23-2008, Saat: 10:06 AM <
....
Yar , Sende olan ne , Ben isem sorun , Değil isem çözüm ne . Susacaksan , Yüreğin dile gelsin Gideceksen de , Yüreğin kalsın yanımda . .............. Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben kimim , Offf offf Firari Fırtına... Yine yüreğimi mahvettin... Kalemine sağlık...
09-23-2008, Saat: 10:19 AM <
Ölümdür Gülüm .....
Yaşanmışlıkları değil , Yaşanamamışlıkları yazalım şiirlerimize , Hayat bulsun istiyorum , Yarım kalan ne varsa yaşamda , Ve sarılmak hayata , ve güvenmek hayatın kendisine , Sonrası , sonrası ne olacak elbetteki ölümdür gülüm . Gülebilmeyi özlemek kadar kötü bir şey varmıdır , Tebessümlerimiz eksik değil ama içimiz kanrevan , Özlüyorum seni güzel insan , yarınlarda umud yok , Sonrası , sonrası ne olacak elbetteki ölümdür gülüm . Sevg ... DnL
09-28-2008, Saat: 07:21 AM <
........
Yaramdır bu ... Yoksa Yokluğunmu ? Acıdır seni görmemek Yokluğunda bitimin Tek adresi ...................
09-30-2008, Saat: 05:01 AM <
Çınar'ım ...
Ufkunda hasretin bedenimde sen Yüreğimde sevgin ile sevgi baharım Gözlerimde sen gönlümde sen Özledim seni , gelsene çınar'ım . Boş kağıtlara yazdım seni durmamaya Kalemim sendin , gözlerim ahım Çizmişim resmini gönlü baharım Özledim seni , gelsene çınar'ım . Yaşamadım seni bir doya doya Alışdım gülüm ben hergün sana Saadetler dilemek yerine bana Özledim seni , gelsene çınar'ım . Bu gönüle laf anlatamaz oldu firari Geceyi yaşadı oldu başına bir fani Herşey sendin , sen oldun hayatım Özledim seni , gelsene çınar'ım . Sevg ... Yazan : Firari Fırtına
09-30-2008, Saat: 05:02 AM <
Hüznümün Çiçeği
Adını yazdım uslanmaz gecelerime Bir seni anladım , birde geceyi Sana hasret geçen o zor günlerimi Sen ise , yüreğimin hüznümün çiçeği . Unutmayı seçtim , hayellerimde seni Dayanamadım yokluğuna senli biteni Gözlerim beklemede , unutma gözlerimi Sen ise , yüreğimin hüznümün çiçeği . Ben , benli olan hasretlerin içimi Ben , senli olan özlemlerin biçimi Ben , beni bile anlamayan bir ben Sen ise , yüreğimin hüznümün çiçeği . Sevg ... Yazan : Firari Fırtına 28.09.2008 / 00:30 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Firari Gzl | RomantiK__Gen | 6 | 530 |
04-04-2022, Saat: 08:20 PM Son Yorum: wildfang |
|
(¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯) siirleri :) | (¯`•._ αѕιÏÑєη | 59 | 4,522 |
08-15-2011, Saat: 11:23 PM Son Yorum: (¯`•._ αѕιÏÑєη |
|
Emrah ÇETİNKAYA şiirleri | masal_prensi | 3 | 877 |
12-18-2010, Saat: 11:13 PM Son Yorum: masal_prensi |