Ben de diyorum, süloyu nie düşman gibi gruyorum kendime hauhahauha
Aranizda A?ik Olan Var Miiii?
|
H?mss G?zel soru ... Bu neden ve nas?l ayr?ld?g?na bagl? kar??ndakiyle.Ayr?lman?n da bir adab? vard?r.Kimle ayr?lsam d??man oldum demi?sin ayr?ld?ktan sonra dost olmay? beklemiyorsun san?r?m dost olamazs?n eski sevgilinle en az?ndan bizim toplumumuzda hazmedilemiyen bir ?ey bu .. D??man da olmayacaks?n .ya?anm??l?klar var ??nk? yapacag?n tek ?ey selam selam...
Ama dedigim gibi ayr?l?? ?ekline bagl? bir konudur bu... Karatas Adlı Kullanıcıdan Alıntı:H?mss G?zel soru ... Bu neden ve nas?l ayr?ld?g?na bagl? kar??ndakiyle.Ayr?lman?n da bir adab? vard?r.Kimle ayr?lsam d??man oldum demi?sin ayr?ld?ktan sonra dost olmay? beklemiyorsun san?r?m dost olamazs?n eski sevgilinle en az?ndan bizim toplumumuzda hazmedilemiyen bir ?ey bu .. D??man da olmayacaks?n .ya?anm??l?klar var ??nk? yapacag?n tek ?ey selam selam...Dostluk ya da d??manl?k ya da tamamen n?tr olabilmek....Duygular? dizginlemek ne kadar da zormu? asl?nda...
duyguları olan varlıklarız... olmasak insan olmak gibi bir iddiamız olmazdı.. düşmanlık beslemenin de birini sevmenin de bir nedeni vardır.. hiçbirşey neden sonuç ilişkisi dışında gelişmez... yapılana yapıldığı şekilde cvp vermektir amaç..
Karatas Adlı Kullanıcıdan Alıntı:duygular? olan varl?klar?z... olmasak insan olmak gibi bir iddiam?z olmazd?.. d??manl?k beslemenin de birini sevmenin de bir nedeni vard?r.. hi?bir?ey neden sonu? ili?kisi d???nda geli?mez... yap?lana yap?ld??? ?ekilde cvp vermektir ama?..DUYGULARA GEM VURMAK LAZIM AMA BAZEN...YOKSA BEN?M G?B? OLUR ?NSAN.....
11-13-2006, Saat: 10:48 AM <
bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:miley27: ARKADA?LAR A?IKLAR AYRILINCA NEDEN D??MAN OLURLAR B?RB?RLER?NE YAAA KAFAMA TAKILDI K?MDEN AYRILSAM EN AZILI D??MANIM OLDU DA miley15: Senin Dediklerine Sonuna Kadar Hak Veriyom Ayn? Durumu ??mdi Ben Ya??yorum ??kmad???m Halde Bana Beni Aldatt?n D?yor ??kmad???mmiley7: Birni Aldatma Nas?l Oluyor Onuda Ondan ??rndim Malesef Her G?n Su?lamalar Bakal?m Nereye Kadar Gidecek HayatYasam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senin Dediklerine Sonuna Kadar Hak Veriyom Ayn? Durumu ??mdi Ben Ya??yorum ??kmad???m Halde Bana Beni Aldatt?n D?yor ??kmad???mmiley7: Birni Aldatma Nas?l Oluyor Onuda Ondan ??rndim Malesef Her G?n Su?lamalar Bakal?m Nereye Kadar GidecekZOR ?NANK? ZOR ARKADA?IM MUTLU OLMAK ?OK ZOR ?Z?LME YAAA NAPALIM A?K VARSA KEDER DE VAR DEMEKT?R |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ağzı olan konuşuyor... Pardon klavyesi olan | CaNaT | 0 | 340 |
10-22-2009, Saat: 02:04 PM Son Yorum: CaNaT |
|
!!!Lütfen Forumda kayıtlı olan tüm Kız arkadaşlarımız okusun!!! | Yorgun Yürek | 15 | 1,013 |
08-07-2009, Saat: 09:21 PM Son Yorum: Yorgun Yürek |
|
Siqaraya OLan Sevda HastaLık DinLememi$.. | Böcük | 4 | 410 |
02-20-2008, Saat: 05:34 AM Son Yorum: kı@ymı@k=) |
|
Work and Travel hakkında bilgisi olan varsa paylasabilir mi acaba? | w_ytx12 | 9 | 741 |
02-12-2008, Saat: 10:40 PM Son Yorum: w_ytx12 |
|
erkek olan kad?n | Karatas | 3 | 470 |
11-13-2006, Saat: 03:51 PM Son Yorum: w00w |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi