Sen düşüyorsun şu yüregime
Sen sevgin düşüyor..
Ben senin ellerinde büyüyorum.
Ben seninle var oluyorum..
Çınar'ım...Canıma CaN.
Sen sevgin düşüyor..
Ben senin ellerinde büyüyorum.
Ben seninle var oluyorum..
Çınar'ım...Canıma CaN.
Çilek ( Hilal ) Az Gelsene Buraya ...
|
Sen düşüyorsun şu yüregime
Sen sevgin düşüyor.. Ben senin ellerinde büyüyorum. Ben seninle var oluyorum.. Çınar'ım...Canıma CaN.
09-30-2008, Saat: 06:21 AM <
Benim deli güzelim , gönlümün sultanı ...........
Seni Seviyorum ........... Bebekler en masum yüreklilerdir.. İşte benim içimde sevgide öyle.. Yüregim hiç büyümedi ama içimdeki sevgi büyüdü Ne kelimelere sıgacak kadar,nede artık yüregime sıgacak kadar Bana yüregim biler dar geliyor bu sevgimle Bir bebek ne kadar masumsa Benim sana olan sevgimde o kadar masum ve büyük İyi ki varsın şu ömrümde.. İyi ki şu yüregim tanıdı seni..
09-30-2008, Saat: 06:30 AM <
İyi ki varsın şu ömrümde..
İyi ki şu yüregim tanıdı seni.. İyi ki varsın şu ömrümde.. İyi ki şu yüregim tanıdı seni.. İyi ki varsın şu ömrümde.. İyi ki şu yüregim tanıdı seni.. Sen dudaklarımdan çıkan sözcükler degil.. Sen yüregimden çıkan sözcüksün Sen YÜREGİMSİN...
09-30-2008, Saat: 07:00 AM <
Sen dudaklarımdan çıkan sözcükler degil..
Sen yüregimden çıkan sözcüksün Sen YÜREGİMSİN...
düşlerimin
yırtılan yerinden karşıma çıkandı gözlerin özlemimsin yalnızlığımda içimde büyüterek kalabalıklaştırdığım sessizliğimsin susmalara kaldırdığım sevdalarımı dindirdiğim yüreğimsin törpülenmiş gecelerime açan mevsimsiz güneşimsin sen öncem sen sonram sen benim Özlemimsin... Özledim.... Dudağından öptüğüm hecelere, binbir anlam yüklüyorum
Gönül yoksul eskisinden Bu hasret dudaklarından miras... Gönül yangın, ben donuyorum Bir bilsen, bir bilsen seni ne çok özlüyorum... Çöl ortasında bir çiçek gibi
Kurutmasın bu aşk bizi, Ya sonsuza kadar unut beni, Ya da sevmeyi öğret bana... Ceza değil bu ayrılık bize
Benim yerim senin yanın Ya göğsüne alıp uyut beni Ya sonsuza kadar unut... [SIZE=4][b]Sevda bahçende gizlice büyüt beni...[/SIZE][/b]
[b][SIZE=4]Sevda bahçende öylece uyut beni...[/SIZE][/b] O kendini adadığın düşler benimde düşlerimdi...
Deniz güneşten kavruluncaya kadar, seveceğim seni Gönül eskisinden yorgun Toprak olsan ölürüm, ateş olsan yanarım, yalan olsan kanarım Bir bilsen, bir bilsen seni ne çok özlüyorum... [SIZE=4][b]Çöl ortasında bir çiçek gibi[/SIZE][/b]
[SIZE=4][b]Kurutmasın bu aşk bizi,[/b][/SIZE] [SIZE=4][b]Ya sonsuza kadar unut beni,[/b][/SIZE] [SIZE=4][b]Ya da sevmeyi öğret bana...[/b] [/SIZE] [SIZE=4][b]Ceza değil bu ayrılık bize[/SIZE][/b]
[SIZE=4][b]Benim yerim senin yanın[/b][/SIZE] [SIZE=4][b]Ya göğsüne alıp uyut beni[/b][/SIZE] [SIZE=4][b]Ya sonsuza kadar unut...[/b][/SIZE] [b][SIZE=4][SIZE=4][b]Sevda bahçende gizlice büyüt beni...[/SIZE][/b][/b][/SIZE]
[b][SIZE=4][b][SIZE=4]Sevda bahçende öylece uyut beni...[/SIZE][/b][/b][/SIZE] [ses]http://www.freewebtown.com/saydemir23/tamerkaradagli-burakuckun.mp3[/ses]
[/SIZE]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hİlal SENİ SeViyorum | SssHave_sdo | 4 | 860 |
08-05-2007, Saat: 03:48 PM Son Yorum: SssHave_sdo |