bnce yunanca güzel bi dil almancayıda severim ama ilk istediim yunanca
Anket Başlığı: t?rk?e bilmeseydiniz hangi dili ?grenmek isterdiniz |
|||
ingilizce | 0 | 0% | |
almanca | 6 | 33.33% | |
ispanyolca | 2 | 11.11% | |
yunanca | 4 | 22.22% | |
frans?zca | 2 | 11.11% | |
italyanca | 4 | 22.22% | |
Katılımcı sayısı: | 18 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
dilllllll
|
11-12-2006, Saat: 07:22 PM <
İngilizce'yi az biras biliorm :p Almanca'da bu yıL öreniors
bn bide Fransızca biLmeq isterdm :p ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yunanca Ve ?talyancayunancaya hastay?m ?grenmeye baslad?m ?ok hos dil ya pamuk_prenses Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnce yunanca g?zel bi dil almancay?da severim ama ilk istediim yunancaaynen yunanca
japonca-bulgarca-litvanya-ingilizce azda almanca daha ne bilem yeter artik ogrenmek istemiom suan italyanca denioz ogrenmeyi
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLmanca biLmek isterdimhakl?s?n walla bide art?k ing demode oldu herkesin dilinde dedekelle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yunancaya hastay?m ?grenmeye baslad?m ?ok hos dil ya Ben mecburen yunanca ogreniyorum Gymnasium yapiyommiley16: (Hollandada yasiyanlar anlar) Ama vallah boyle bir dil hic gormedim bu ne ya harfler bile bi garip hic bisey anlamiyom He sonra bide hem hollandaca hem ingilizce hem almanca hem fransizca hem latinca ogreniyom bide yunanca girince araya oooghh butun dilleri birbirine karistiyorum:yikildim: Ama bu dillerden en zoru Yunanca&Latinca miley13: Ben kurtce ogrenmek isterdim Veya Limburgs (bizim burda yane Hollandada bi dialect) :yikildim:
vayy Gymanisium yapiyon demek süper arkadasim ya.....
ama ne sanslisin iste bir sürü dil ögreniyon ne güzel D_style Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben mecburen yunanca ogreniyorum Gymnasium yapiyommiley16: (Hollandada yasiyanlar anlar) Ama vallah boyle bir dil hic gormedim bu ne ya harfler bile bi garip hic bisey anlamiyom He sonra bide hem hollandaca hem ingilizce hem almanca hem fransizca hem latinca ogreniyom bide yunanca girince araya oooghh butun dilleri birbirine karistiyorum:yikildim: Ama bu dillerden en zoru Yunanca&Latinca miley13:?ok sansl?s?n walla ama yunanca g?sel ?ok zor deil asl?nda hep bildi?imiz matematik terimleri alfabesinde ge?io |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi