...................................
Ya sen ?
|
o bende saklı yok yok sevmiyorum kimseyi şakacıktan yazdım latife olsun diye. ya sen ? hiç böle sormamıştım da daha evvel iyi oldu tecrübe kazanayım şimdiden sevdiğim çok ama aşk babında yok
hadi hadi kim durup duruken yazar böle bisey valla forumda asik olanlarin sayisi cogaldi bi ben kaldim
Yok valla ben a??k de?ilim :yikildim: tam olacakt?m direkten d?nd?m iyi ki de d?nm???m :yikildim: :yikildim: :yikildim: aman arkada?lar a??k olmak marifet mi sanki offf oluyorsun ?z?l?yorsun i?te....
miley20: miley20: miley20: miley20: miley20: miley20: BEN HERSEYE RA?MEN SEVD?M A?K MANTIK DI?I B?RSEY ?NSANA YAPTIRAMAYACA?I YOK HALADA SEV?YORUM NE KADAR ACI ?EKERSEM ?EKEY?M SEV?N BE M?LLET SEVMEN?N ACISI ?OK OLSADA TADI H?? B?RSEYE BENZEMEZ ............miley20: miley20: miley20: miley20: miley20: miley20:
DUMAN G?ZL?M ceremi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:miley20: miley20: miley20: miley20: miley20: miley20: BEN HERSEYE RA?MEN SEVD?M A?K MANTIK DI?I B?RSEY ?NSANA YAPTIRAMAYACA?I YOK HALADA SEV?YORUM NE KADAR ACI ?EKERSEM ?EKEY?M SEV?N BE M?LLET SEVMEN?N ACISI ?OK OLSADA TADI H?? B?RSEYE BENZEMEZ ............miley20: miley20: miley20: miley20: miley20: miley20:Tat..Tad?n? alamad?ktan sonra ahhhh ah! miley18: b?yle mor mor gezer insan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi