sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam gördüm sonunda heyooo
yaw gülom ne böyüüükk resimler onlar benim ekran 21' yine de sığmadı ekrana![]()
![]()
oyyyy oyyyyyyy en sonnda gordunn:yikildim: mujukkk
saol hasan
![Confused Confused](https://duygusuz.com/images/smilies/confused.png)
''''romantikkk şoparn'''' Resımlerı '''
|
10-20-2008, Saat: 09:46 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam gördüm sonunda heyooo oyyyy oyyyyyyy en sonnda gordunn:yikildim: mujukkk saol hasan ![]()
[quote=çilekli cuklat]oyyyy oyyyyyyy en sonnda gordunn:yikildim: mujukkk
sanada mucx canımmm seni gördüğüme sevindim ![]() ![]() şook şekeysin ![]()
10-20-2008, Saat: 10:01 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=çilekli cuklat]oyyyy oyyyyyyy en sonnda gordunn:yikildim: mujukkk uyyyyyy bebekım saol begendıkın ıcın ![]() çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok kız olabılır ama bnm gıbı romantık soparı bulamassın :yikildim: tamam hadıı gıt gene gell bende bı dusunen bakımm :yikildim: :yikildim: bende o yüzden diorum ya acele et die kaçırmayalım seni şimdi :yikildim: peki kararın nedir şoparım gülayım :yikildim:
10-20-2008, Saat: 10:18 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende o yüzden diorum ya acele et die kaçırmayalım seni şimdi :yikildim: oradan calasın bı roman havası :yikildim: :yikildim: sen bana nasıl cıkma teklıfı ettın hıc begenmedım hıh :kizgin: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oradan calasın bı roman havası :yikildim: :yikildim: sen bana nasıl cıkma teklıfı ettın hıc begenmedım hıh :kizgin: olur be gacım ![]() pek kıymetli saygıdeğer şoparım gülayım şeyet sizcede uygunsa sizin çıkmak istiorum lütfen beni kırmayınız evet cvbınızı 4 gözle beklemekteyim hele sen bi hede bak senin elini sıcak sudan soğuk suya değdirmicem hayatının en güzel yıllarını yaşatacam sana ![]()
10-20-2008, Saat: 10:42 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur be gacım ABE tamam :yikildim: seyyy yaaa seyyyyyy sen herkeze asılıon uyuz hıh :kizgin: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ABE tamam :yikildim: yalnışın var kuzum kızlar bana asılıor :yikildim: e hani kararı göremedik daha ![]()
10-20-2008, Saat: 10:54 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yalnışın var kuzum kızlar bana asılıor :yikildim: BILMEM BEN :yikildim: SENIN GIBISINI NERDE BULCAM YA TAMAM BEA ''EVET'' :yikildim: sende benı aldatma :'( çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BILMEM BEN :yikildim: SENIN GIBISINI NERDE BULCAM YA TAMAM BEA ''EVET'' :yikildim: evet cnm benim bak onu doğru dedin benim gibisini bırak googleyi dünyanın hiç biryerinde bulamazsın ![]() ![]() ben ve aldatma kesinlikle öle bişey olmaz olamaz ben sevdiğime derinden bağlıyımdır sadakatın sonsuzdur ![]() şimdi biz çıkıoruz yha demi artık bu resimlerin burda kalmasına gerek yok demi sen sadece bana görünsen yeter :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buda CReATuRE resimleri... | CReATuRE | 161 | 9,452 |
03-31-2022, Saat: 06:29 PM Son Yorum: wildfang |
|
gULSHEn ablanızın resimleri merak edenler buyrun :) | gULSHEn | 20 | 1,919 |
03-22-2007, Saat: 09:09 PM Son Yorum: CReATuRE |