yüregine saglık nice 6 aylara yıllara inş
"..h[e]r[b]iseyim.."
|
¤ ćaяaмєLL ¤ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatacak cümlelerin peşindeyim kaç gündür… Sana öyle bir şey yazmak istiyorum ki; şimdiye kadar kimse yazamamış olsun böylesine güzel, böylesine gerçek… Ve sana öyle çok anlatmak istiyorum ki seni ne çok sevdiğimi… Sen mısralara cümlelere sığdıramayacak kadar büyüksün Sevdam. Seni anlatmak benim içinde çok zor. Hissettiklerimi düşündüklerimi duygularımı anlatmak benim içinde zor. Seninle vakit geçirdiğim zaman tüm günüm güzel ve sensiz geçirdiğim her an ise büyük bir boşluk oluyor içimde. Bunun eksikliğini fazlasıyla hissediyorum. İnan becerebilsem başarabilsem sayfalarca sadece seni yazar seni anlatırdım. Tadım da tuzumda sen oldun her şeyim herbişeyim oldun geçen zaman içinde. Öyle bir bağlandım ki sana ve öyle büyüdün ki içimde bunu anlatmanın kelimelere dökmenin tarifi yok. Hayatıma hoş geldin canım ve iyi ki geldin. Seni çok seviyorum Şu şarkı biraz olsun içimdekileri anlatabilir sana bir tanem . Biliyorum Sen bir meleksin Bana yardım için gönderildin Biliyorum Sen bir meleksin Zor günlerimde çıkageldin Yüzümü güldürdün Başımı döndürdün Acımı dindirdin Yolumdan çevirdin Eğlendirdin Sakinleştirdin Ehlileştirdin Ve daha bir sürü şey Canım mısın sen Benim misin Her şeyim misin sen Hoş geldin melek Sefalar getirdin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım Yarım kalırdım melek Biliyorum Sen bir meleksin Seni sevmem için gönderildin Biliyorum sen bir meleksin Son demlerimde çıkageldin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım Yarım kalırdım melek Yanlış yapardım melek Seninle nice yıllara birtanem
10-24-2008, Saat: 07:42 AM <
6 ay.. yarı yıl olmuş.. dilerim 6 ay 6 yıll.. 6 yıl 60 yıll... olur dahada uzatmimm
MaşAllah, birlikte daha nice 6 aylara inş. ..
Sevginiz, mutluluğunuz daim olsun
Aşk olsun Ercan abi 6 aydır bu kardeşine en ufak bişey çıtlatmadın ... Meraklı ve sazan olduğumu bilmiyormuydun ..
Neyse Rabbim tamamına erdirsin inş ... Alıntı:Sayfalar dolusu seni seviyorum yazıyorum. Sayfalar dolusu aşığım sana çünkü. Ama daha güzel, daha büyük, daha anlamlı cümleler kurmak istiyorum. Sen bakar bakmaz anla istiyorum yüreğimi…
10-26-2008, Saat: 03:15 AM <
Saniyesine "sen" bulaşmamış her dakikam uçurum kıyısında seni bekliyor...
Ömrümmmmm (: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi