ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walahi ba$Lk paran? fazLas?yLa werdi gerisi bni alakadr etmes :yikildim:
2 dk da satt? G?r?yorsunuz dimi ?
?t?raf Ed?yorum Cok Sev?yorum
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walahi ba$Lk paran? fazLas?yLa werdi gerisi bni alakadr etmes :yikildim: 2 dk da satt? G?r?yorsunuz dimi ?
11-16-2006, Saat: 12:37 AM <
w00w evet ya iki dakkata verdi kizi ilkk defa bu kadar sevincliyim, hemen alip kizi turkiye milli takimine yeni nesil futbolcu uretim ve imalat işlerine başliyam diyom, yoksa bu milli takimla bu iş yürümez
11-16-2006, Saat: 12:39 AM <
ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:w00w evet ya iki dakkata verdi kizi ilkk defa bu kadar sevincliyim, hemen alip kizi turkiye milli takimine yeni nesil futbolcu uretim ve imalat i?lerine ba?liyam diyom, yoksa bu milli takimla bu i? y?r?mez :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: koptum
11-16-2006, Saat: 12:39 AM <
ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:w00w evet ya iki dakkata verdi kizi ilkk defa bu kadar sevincliyim hemen alip kizi turkiye miolli takimine yeni nesil futbolcu uretim ve imalat i?lerine ba?liyam diyom yoksa bu milli takimla bu i? y?r?mez yaaa ne tak?m? manyakkkkkkkkkkk.......
11-16-2006, Saat: 12:41 AM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: eheehehe aga napalim aslinda bana kalsa umit milliyide kurarim ama kevser hele bi he desinde gerekirse voleybol takimi basket bol taklimi filan da d???mn?yorum piyasanin durumuna g?re
11-16-2006, Saat: 12:43 AM <
ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheehehe aga napalim aslinda bana kalsa umit milliyide kurarim ama kevser hele bi he desindene oo sen beni fabrika m? sand?n??????????????
11-16-2006, Saat: 12:43 AM <
ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheehehe aga napalim aslinda bana kalsa umit milliyide kurarim ama kevser hele bi he desinde :yikildim::yikildim::yikildim: yeter g?Lmeqtn yazam?orm ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:w00w evet ya iki dakkata verdi kizi ilkk defa bu kadar sevincliyim, hemen alip kizi turkiye milli takimine yeni nesil futbolcu uretim ve imalat i?lerine ba?liyam diyom, yoksa bu milli takimla bu i? y?r?mez ahauhauahuah zuahuahauhauha muyahahuhauhas hatta au?sdhu?asdhua?sdhau?sdh KOPTUM YARILDIM vs vs :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: ZiBiDi_RoMeO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheehehe aga napalim aslinda bana kalsa umit milliyide kurarim ama kevser hele bi he desinde Bizim mahallenin takımına da el atın beah ahuahuahs :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
isteyen istedigini desin yorum serbest | lorient_19 | 2 | 517 |
04-14-2022, Saat: 02:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
?z?r d?l?yorum Tum Forumdan. | blue_belial | 14 | 1,317 |
04-06-2022, Saat: 01:11 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ben Kan?yorum , Sen ???yorsun ...!!! | Firari Fırtına | 6 | 766 |
04-04-2022, Saat: 04:14 AM Son Yorum: wildfang |