Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende
seninle başım dertte bir bilmece gibisin çözemedim ben seni
KiM oLdUğUnU sAdEcE SEN BiLiYoSuN
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende seninle başım dertte bir bilmece gibisin çözemedim ben seni sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninle başım dertte bir bilmece gibisin çözemedim ben seni beni çözmeye uraşırsan çözemezsin beni yaşaman lazım o zaman belki çözersin Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni çözmeye uraşırsan çözemezsin beni yaşaman lazım o zaman belki çözersin çözmek isteyen kim ki pehhh sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninle başım dertte bir bilmece gibisin çözemedim ben seni bunu ben söylemedim sanırım Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu ben söylemedim sanırım tamam da yavrucuuum çözemedim demişim işte çözmek istiyorum da çözemiyorum demedim ki sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çözmek isteyen kim ki pehhh ee peki ne demek oluo o zaman Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee peki ne demek oluo o zaman çözmek isteyen yok demek oluyo
ey allam yha bu ne çelişkidir az önce demekki çözmek istiorumki yazmışım demişsin şimdide çözmek isteyn yok diorsun iisin sen demi
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ey allam yha bu ne çelişkidir az önce demekki çözmek istiorumki yazmışım demişsin şimdide çözmek isteyn yok diorsun iisin sen demi tamam da yavrucuuum çözemedim demişim işte çözmek istiyorum da çözemiyorum demedim ki iyi oku ne yazmışım çözmek istiyorum da çözemiyorum DEMEDİM ki diyo orda |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sadece Seni Sevdim | €BeRimSin | 3 | 604 |
04-06-2022, Saat: 06:52 AM Son Yorum: wildfang |
|
"senİ sevİyorum sadece senİ sevİyorum" | ÇiLeK | 31 | 2,816 |
02-08-2011, Saat: 07:53 PM Son Yorum: history |
|
Nasıl Olduğunu Anlamadığım Bir Şekilde Seviyorum Seni … | canı@sı@52 | 5 | 899 |
12-26-2008, Saat: 11:07 PM Son Yorum: canı@sı@52 |
|
pckopatıma ve ademime.........şok şok şok pckonun resmi sadece burdaa..... | GCLRNFNS | 61 | 3,150 |
08-04-2007, Saat: 10:46 PM Son Yorum: moby |
|
pckopata benden (yanlış anlamayın nan biz sadece arkdaşız ) | djseninim | 25 | 1,640 |
07-15-2007, Saat: 06:37 PM Son Yorum: usescrt |