D0stLrmz TanRı*nın karde$Lrmz oLark wrmei unuttqu k$iLerdir.
bencede bu co0k qüseLmis sa0L jnım
imzaLar ~~
|
09-21-2008, Saat: 03:55 AM <
D0stLrmz TanRı*nın karde$Lrmz oLark wrmei unuttqu k$iLerdir.
10-13-2008, Saat: 12:52 AM <
Neden düştün gözümden?
Neden hislerin hep yalan? Nedense biz seninle mutluluğu Paylaştık hep uzaktan Aşk ızdırap denizi, şaşırdım ben kapıları Garip bir umutsuzluk sardı dört bir yanımı Akıllandın mı bilinmez, yoksa herşey sıradan mı? Adam gibi yürekli ol, çık karşıma bak yüzüme Yalandı de, unuttum de, aldattım de, bağır yüzüme Senin kokun, senin dokun, senin tadın yetmedi de Sokaktaki köpek kadar gururlu ol, bağır yüzüme Duygularınız ile düşüncelerinz paralel deilse attığınz adımların hiçbir değeri yoktur...
Hayal kurmak bedava demiştik hani Hayallerim var şimdi Bir gün güneş doğmayacak Yıldızlar benim olacak ßên sênin waRmaq iStêdiqin yoLun sonuyum ßêßêqim (: DüşLêrimdê pusLu ßir intikam... ßiLêkLerimdê ßayat ßir intihar... öLünêcêk ßi$êê yhkmu$, Sên qiDincê ya$anacak ßi$êy oLmadıqı kaDar .! Haksızlığa Gelemem, hatır gönül dinlemem ... Babamın kızıyım BEN. Kurşun yerim Laf Yemem !!
10-13-2008, Saat: 12:53 AM <
İçÃmdéń géçéńléŕà áńlátámıyőŕúm bÃŕ tüŕlü,
Mâńâláŕ çúlláńmış dúdákláŕımá!.. KélÃméléŕ ÃçÃmdé kálmış, Güćüm yetmiyor çıkáŕmáy;á!.. ∂σкυηмα уαяαℓαяıмα, ιçιм∂є çıкмαz уσℓℓαяα, уαρмα!.. ∂υ∂αкℓαяıмℓα кαℓвιмє ∂σкυηυρ σηυ α¢ıтмα!.. güη... єƒк@я güηü güη.. у@ρя@к ∂öкüмü --єℓνє∂α-- YaÄžmUr, MuTlUlUğUmA GöLgE DüŞüRmEk iÇiN YaÄžıYoRsUn bIlIyOrUm. NiYeTiN YüZüMü ıSlAtMaKsA; ZaHmEt eTmE BeN ZaTeN AğLıYoRuM. ... รєภ๔єภ öภςє кเ ђเç ๒เг ๓ยtlยlยк, รєภเภ ﻮözlєгเภ кค๔คг คภlค๓lı ๔єğเl๓เş --●๓єğєг●-- кαувєтмєк ιçιη; éŕkéń!.. ѕєνмєк ιçιη; çők géç!..
11-24-2008, Saat: 11:17 PM <
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Biraz Nick & İmzaLar :p | ~uqqaLa~ | 10 | 1,891 |
09-29-2008, Saat: 05:45 AM Son Yorum: ~uqqaLa~ |
|
imzalar...... | HIÇKIRIK | 13 | 1,680 |
06-09-2008, Saat: 02:20 AM Son Yorum: Patikli_Penguen |