MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayn? i?yerinde ?al??t???m biriyle ??kamam. (Asl?nda sadece ayn? g?ne? sisteminde olsak da seninle olmam)katiliyorum canim bir bayan olarak bencede ?le
S?z ?ok ho?uma gitti
Ya bir ?ok bayan arkada??m var ve ?o?u s?k?lmaktan soz ediyor... Sundan s?k?ld?m bundan s?k?ldm ayr?lmak istiyorum onunla falan da filanda:d G?zin abla gibi
Kad?nlar, erkeklerden daha cabuk s?k?lan tipler..
k?zlar?n reddetme nedenleri
|
Katılımlarınız teşekkür mayetinde olsun Lütfen
Kendime mutlaka bir yerden pay çıkarmam gerek
11-17-2006, Saat: 05:12 PM <
ah ah ne d?yey?m ask?n g?z? k?r olsun.ben kendimi sevgimi ifade etmekten cek?nd?m kalp at?slar?m b?rden f?rlad? yan?na g?tt?g?mde o kadar msj cekt?m konusal?m d?ye ama g?demed?m yan?na,sonunda yar?m yamalak konusal?mm? d?ye sordum ''g?tbe salak ded?''yard?m etcek b?r? yokmu?
bi kız teklifi 3 şey için reddeder;
1-yakışıklı veya paralı bulmaz 2-kendine güvenmez 3-bi çıktığı vardır (sevgilisi olan bi kıza teklif ettim ayrıl dedim ayrılmadı bluerapci kardeş o sana salak diyorsa zaten işin olmasın onunla ya seni reddeden kız zaten salaktır diye düşün
11-19-2006, Saat: 02:16 AM <
hepsi ?yle deil asl?nda o anki psikolojiyede bagl? ben bi ka? ??kma teklifini ?yle hemen kabul ettim o anki durumumumla:p
*_-_€$?@_-_* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:10-Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman)Shu bi qerceq hepsinin ana düsüncesi. DAHA iisini YAPABİLİRSİN:: tek mantalite bhu >.<
Bhu arada d?s?nceni yarg?lam?orum SAdece Kende d?s?ncem bhu :kral: hagsdsj anlatabildim dima ??
11-25-2006, Saat: 11:44 PM <
ark.?m yaz? tipini deqi?tirirsen ii olur bence hi? bi?i anlamad?m ben ?ahsen
o g?ne kadar nadiren tak?m elbise giyen bir erkek....giymi? tak?m? gelmi?....bir eli cebinde.bir aya?? hafif ?ne do?ru uzanm??...beyaz g?mle?i de giymi? bu arada siyah tak?m?n i?ine :yikildim::yikildim::yikildim: nefret ederim b?ylelerinden yaaa asla da ?ans? yok :yikildim:an?nda reddi ?ekerim :yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
tavlanan k?zlar erkeklere neler yapar | Rüya Güzeli | 1 | 906 |
10-11-2008, Saat: 04:50 AM Son Yorum: nry8 |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi