kaç yüreğe vurduysam ses çıkmadı senden../
şimdi unutulmaya mahkum hangi aşka bu sesleniş?
bi bilsem (:
şimdi unutulmaya mahkum hangi aşka bu sesleniş?
bi bilsem (:
Hüzün ..
|
12-15-2008, Saat: 11:13 PM <
kaç yüreğe vurduysam ses çıkmadı senden../
şimdi unutulmaya mahkum hangi aşka bu sesleniş? bi bilsem (:
12-15-2008, Saat: 11:16 PM <
Varlığından özür diliyorum, hala yokluğunda can çekiştiğim için…
say ki; Parmaklıklarımız zehirli tellerle örülmüştü... Sana sarıl(a)madım... Beni sar(a)madın...
12-15-2008, Saat: 11:18 PM <
Bir gün beni hatırlarsan anılarında
Gökyüzü ağlarsa senin için duygularınla Güller açarsa gözlerinden akan yaşlarla İsmimi sayıkla aklında kalan hatıranla Yıldızlara yazdıysan adımı Rüyalarında gördüysen aşkını Yağmurlara sorduysan hatıranı İsmimi sayıkla aklında kalan hatıranla Korkarsan şayet bir gün karanlık gecede Yıldızlara sığın aşkını ara kalbinin derinliklerinde Bulamazsan üzülme gülümse kaderine İsmimi sayıkla aklında kalan hatıranla...
12-15-2008, Saat: 11:19 PM <
Bitsin Artık! İstemiyorum sensizliği, yerin dibine batsın yanlızlık.
Dön Artık!
12-15-2008, Saat: 11:24 PM <
Hic dinmeyen sizim agitsin dilimde..
Anlatabilir mi sana..?? ugruna sabahladigim katran karasi geceler garip hüzünleri koynumda sakladigimi dokunamadigim gül kokulu teninden yadigar kalan sicakligina..!! Ah..!! tutkumsun bu hic bitmeyen!! Asliyi saran sevda atesimiydi..?? bu köze dönen sönmeyen sulara yansiyan suretimiydi..?? Keremi kül eden..! bu bende can bulan yeniden.. Ah..! umudusun esaretimin bahari karsilayan yagmurlarin sevinci..!! Ah..!bu yangin bu felaketim dedigim sen..!! Bir damla su..!! gözlerinin pinarindan acilarima! Ah.!!Sevgili..! Benden hic gitmeyen..!!
12-15-2008, Saat: 11:25 PM <
sorma
ben kimim, adım ne, nereden geldim yasamak neyin karsılıgıdır, ölmek neyin nasıl unutulur ölümsüz bir askın hazin öyküsü kac mevsim ardından gözlerimi bırakıp gitti sorma ben kimim, adım ne, nereden geldim suskunum, susuzum iki gözüm bir sarı cicek bir sarmasık belki bir demet yasemen upuzun yolların dügümledigi ihanetlerin kilitledigi....
12-15-2008, Saat: 11:26 PM <
Kalbime kilitledim seni,karagözlüm..
Anılarımı aldım yanıma, Sen mutlu ol gülen yüzüm...
12-15-2008, Saat: 11:38 PM <
Alışırken Yokluğunda Kalbim Buz gibi Dondu.
[/SIZE]
Hadi Sen Kıydında Ben KIYABİLİRMİYİM? Söyle, Söyle Sevmiyorum de.. Yak Canımı Alıştım Zaten sensizliğe. Gitme, Gitme Ne olur Gitme! [SIZE=3]Hadi Sen Kıydında Ben KIYABİLİRMİYİM?
12-15-2008, Saat: 11:41 PM <
Avuçlarımdan süzülen kanlar sardı bak her yeri,
Olmayışlarında, yok oluşlarında kaybolmak istercesine , Nerede şimdi gecelerin asilliğinde parlayan yüzün? Ve ne kaldı geriye?
12-15-2008, Saat: 11:41 PM <
ve
sensiz kalmış yüreğimin çığlıklarıyla sesleniyorum şimdi sana nerdesin gül yüzlüm nerdesin ömrüm... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hüzün Yağmuru .... | CeYDa HaNDe KeSiM | 12 | 965 |
04-12-2022, Saat: 02:34 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ben Hüzün Dolu Bir Kitabım | MasaL_perisi | 9 | 538 |
04-07-2022, Saat: 09:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Adı Oldu Hüzün.. | acemhe | 5 | 654 |
06-30-2011, Saat: 10:53 PM Son Yorum: eRCi |