teşekkürler estapitipiti yetmez ama olsun napalım şimdilik seni kırmayayım
Seni Seviyorum Demekle Sevilmiyor.!!
|
11-14-2006, Saat: 01:47 PM <
SEN? SEV?YORUM DEMEN?N TEK ANLAMI VARDIR; O DA SEN? SEV?YORUM. ANLATTI?IN ANLAMLAR BUNUN DE?ER?N? Y?T?RMES?NE VE YANLI? ANLAMALARA YOL A?AB?L?R. SEN? SEV?YORUM BENZETMELERDEN VE SIFATLARDAN UZAK TUTULMALIDIR. SEN? ?OOOOK SEV?YORUM'UN YER? SEN? SEV?YORUMDAN ?NCE GELMEZ. BU KEL?MEN?N SAFLI?INI BOZAR............
saygı duyarım düşüncene tabiki de...teşekkür ederim isyanbitmez...
bence de arkada??mm ger?ekten seviiiiiiinnn ve o zaman s?Leyinnn tebrkler g?zel bi yaz?yd???,bi kez daha a?k?n,sevginin de?erini hat?rLatt???n i?in saolas?n
payla??m?n i?in sa?ol.sana kat?l?yorum .seni seviyorum demek ?ok basitle?ti yaz?k sevmek bu kadar kolay olmamal?.BEN GERCEKTEN SEVD???M HALDE S?YLEYEMED?M VE KAYBETT?M ONU ?imdi ac?s?n? cekiyorum...gercekten sevdi?inize inan?nca hi? vakit kaybetmeyin derim:confused: :confused: :confused:
SENI SEVIYORUM DEMKELE SEVILMIYOR.. sevgi ona hak etdini verceksin. zaman ayircaksin ve topark gibi besliceksin . gunes gibi isitacaksin. ay gibi aydinlatacaksin. seni seviyorum dedinde yuregin titirecek. avuclarin ici islancak .ayaklarin tutmicak yerden ukseldini his etceksin .kalpbin hizli atislarini duycaksin. gozlerin inci gibi parlayacak . icinden nefesin kesildini hisedeceksin.
seni seviyorum sozunun kolay bi soz olmadiginin bu kadar gusel anlatildigini daha once duymamistim sanirim tskler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Seni Seviyorum Kalbim.... (s&s) | >As!_M€L€q< | 9 | 1,199 |
04-14-2022, Saat: 10:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
seni | djseninim | 6 | 616 |
04-14-2022, Saat: 06:27 PM Son Yorum: wildfang |
|
Seni Seviyorum çünkü; (s&s) | >As!_M€L€q< | 11 | 1,342 |
04-14-2022, Saat: 03:42 PM Son Yorum: wildfang |