Geriye dönüş yok,mümkün olmuyor
Acılar bitsede izi kalıyor
Gönlüm senle dolu,kalbim yanıyor
Acılar bitsede izi kalıyor
Gönlüm senle dolu,kalbim yanıyor
Hüzün ..
|
12-17-2008, Saat: 12:37 PM <
Geriye dönüş yok,mümkün olmuyor
Acılar bitsede izi kalıyor Gönlüm senle dolu,kalbim yanıyor
12-17-2008, Saat: 12:41 PM <
Yolunu kaybedip bulmak istersen
Bir sevdaya düşüpte çıkmak istersen Her zaman halimi sormak istersen Hatıralara sor beni orada bulursun Bir yırtık resim anlatır derdimi Belki bir gün hatırlar ararsın beni Hiçbir yere bakma göremezsin beni Hatıralara sor beni orada bulursun..
12-17-2008, Saat: 12:45 PM <
Söyle hangisi daha zor,
yasamak mı, ölmek mi, unutulmak mı söyle Ama ben, odam, bu sehir ve yollar ve beni , sokaklarda orda burda yalnız görenler biliyor, sen dönmeyeceksin, ben böyle unutulmus kalacagım. Esya farkında; fısıldıyor kulaklarıma, sarkılar sanki hep bana yalnızlıgımı unutulmuslugumu hatırlatıyor. Ama ben duymak istemiyorum hic birini, korkuyorum, sensizlikten. Söyle hangisi daha zor, yasamak mı, ölmek mi, unutulmak mı. En zoru yasarken ölmüs gibi unutulmak. Sen söyle bitanem hangisi daha zor...
12-17-2008, Saat: 12:56 PM <
Sevmekten korkuyordu yüreğim
Kaçıyordu sevdalardan Sen çıkıverdin karşıma ansızın Bahar çiçekleri derleyip Sundun yüreğime çeşit çeşit Gelecekteki kıştan korkarak ben Solmasın diye çiçeklerin Ellerimi uzatamadım sana Kapatmaya çalıştım gönül kapılarımı Anlayışla suladın çiçeklerini Sabırla ektin kalbime umut tohumlarını Gelen yazla birlikte Güneşe döndü kalbim yüzünü Ektiğin çiçekler rengarenk açıverdi yüreğimde Oysa şimdi Yüreğim korktuğu kışa dayandı Çiçeklerim boyunlarını büktüler sensiz Bir yanı öksüz kaldı lalelerimin Nerdesin Göçmen kuşlarla birlikte Hangi diyarlara uçuverdin habersiz Çiçeklerim ve ben sensiziz Oysa bu dünyada kalbime diktiğin İman çiçeklerim Ahirette cennete döneceklerdi yüzlerini Ellerimle sana yüreğimde büyüttüğüm Lalelerimi sunacaktım Lalelerim ölüyor nerdesin Kış zorlu geçer buralarda Dayanamaz çiçeklerimiz yağan karlara Söz vermiştin ayrılık bizden çok uzaklarda olacaktı Esen rüzgarlarla Başka zamanlara savrulacaktı Ayrılık rüzgarları vurdu lalelerime NERDESİN...
12-17-2008, Saat: 01:01 PM <
Her gidişin ayrı anlam yüklüyor
yapma allah aşkına Ya hep kal benimle , yada söz etme gidişlerden..
12-18-2008, Saat: 01:15 PM <
Ben o kadar çok şey yazdım ki ‘’Yokluğuna ‘’
O kadar çok sahte kahramanlar yaratım ki Evet o kadar çok alıştım ki kolaylığa Şimdi sana susuyorum Artık çok zor geliyor yazmak .
12-18-2008, Saat: 01:18 PM <
Perdelerini güneşe aralayıp aynalara gülümse. Karanlıklarda ezilmiş bu topal şehir senin varlığında ayağa kalksın. Ve güneş ısıtmadan karlı tepeleri, memleketimin mahzun yüklü çocuklarına sevdanın umutlarını uzat. Uzat ki ; yetim uçurtmalar karanlık göğü aşıp vuslat yağmurlarını getirsin kurak bozkırlara..
12-18-2008, Saat: 01:20 PM <
Sensizim… ondan belki kıyısını arayan sular gibi dalgalanışım, durulmayışım.. Yalnız’ların gözyaşları ile büyüyen bir nehir.. Kıyısızlığımda sığınacak liman arayışım… Bu acılarım ondan belki… ağlayışlarım iç’e.. çığlıklarım iç’e. Susuşlarım yada öfkelerim sana da değil… Acılarım ondan belki kanarken acıtan.. acıtırken kan gölü olan….
Nasıl sensizim anlatamam. Büyüdükçe “sen”leşen bir yüreği nasıl taşırım? Nasıl korurum körbasan özlemlerden… Yüreğimin sol yanına iltica etmiş illegal bir aşk’sın sen… güllere rengini veren...
Firari saatlerinde senin en yakınına ulaşmak için ne çok koşmuşum böyle? Ne çok terlemişim böyle sana koşma telaşından; dokunma,sevişme telaşından?..Tek tek işaretlenmiş,tek tek üstüne sen’den bir şeyler karalanmış yürek sayfalarını kandan arındırmak için ne çok terlemişim? Çok yorgunum sevgilim çok...
Hüzünlerim hep “kardelen” açtı görmüyor musun? Görmüyor musun, bilmiyor musun?
Sensiz seni yaşar yüreğimin hazanları.. içime sinsice sızmış illegal bir aşk'sın sen.. ihbar edemediğim! Sensizim…korsan gösterilerde savurduğum saçların gibi.. Savrukluğum ondan belki.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hüzün Yağmuru .... | CeYDa HaNDe KeSiM | 12 | 965 |
04-12-2022, Saat: 02:34 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ben Hüzün Dolu Bir Kitabım | MasaL_perisi | 9 | 538 |
04-07-2022, Saat: 09:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Adı Oldu Hüzün.. | acemhe | 5 | 654 |
06-30-2011, Saat: 10:53 PM Son Yorum: eRCi |