beyzarda.38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüreğine sağlık çok gsl
Seninde Yüreğine sağlık olsun
Dön..Özledim Seni
|
beyzarda.38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüreğine sağlık çok gsl Seninde Yüreğine sağlık olsun Dostcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzeldi yüreğine sağlık Aşksız Sağol sevgili kardeşim seninde o güzel Yüreğine sağlık olsun Allah seninde o güzel kalbine göre versin.
12-26-2008, Saat: 11:24 AM <
AsLında hicbir ''a$K'' unutuLacak kadaR hafif degiL...
bende teşekkür edeyim bari cok qüseL oLmuşLar...ellerine yüreqine saqLık AŞKSIZ.... SEVİYORUM BİRDAHA ANLADIM... eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AsLında hicbir ''a$K'' unutuLacak kadaR hafif degiL... Okuyup konumu yorumsuz bırakmadığın için sana ben teşekkür ediyorum beğendiğin içinde ayrıca teşekkür ediyorum güzel olan senin Yüreğin Seninde Yüreğine sağlık eaqle girl
12-26-2008, Saat: 02:18 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim hiç yaz mevsimim olmamisti.. Artik gerçek ask'i buldugumu ve bunun gerçektende özel bir sey olduguna inaniyorum, Sabretmek ne güzel bir duygudur .. Bekleyemem dedigin sabrin sonunda çika geliyor karsina ummadigin bir anda umarsizca sari veriyor seni için disin herseyin oluyor.. Sabrinin mükafaatini görüyorsun, Gerçek 'Ask-i tadiyorsun ki bu hiç birseye benzemiyor .. Adeta aliyor seni buralardan gitmek isteyipte hiç gidemeyecegin ancak rüyalarinda gordugun o güzel toz pembe sehre götürüyor seni .. Sevmek ne güzel Ya Rab .. Sevgiyi yüreklerimizden eksik etme. Yüregine saglik Asksiz. Tesekkürler.
Teşekkür ederim sevgili arkadaşım seninde Yüreğine sağlık olsun.
12-27-2008, Saat: 02:50 PM <
Dün, 10:36 #15 eaqle qirl
Duygusuz Duygusuz Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: ..... Yaş: 19 Mesajlar: 92 Teşekkürü: 0 7 mesajında 7 teşekkür almış. Tecrübe Puanı: 0 tesekkürLer AŞKSIZ.... dişi_kartaL eaqle qirlÜyelere Açık Profil Bilgilerieaqle qirl - Özel Mesaj göndereaqle qirl - Daha fazla mesajını bulAdd eaqle qirl to Your ContactsvBExperience Points: 1.048, Level: 1
vBExperience RankingLevel up: 2%, 0 Points needed Activity: 3% EaqLE qirL
12-27-2008, Saat: 02:55 PM <
CoK ÖZLeDiM SeNi YaR
GeL ÖZLeMLeRiMDeN BeNi KuRTaR DaHa ICiMDe SaNa OKuYaCaGiM SiiRLeR VaR GeLDE ANiLaRa SiGiNMaYiM ARTiK GeLDe GöZYaSLaRiM DuRSuN GeL HeR YaNiM SeN KoKSuN EY YaR SeSiMi DuYMuYoRMuSuN ÖzLeDiM SeNi BaSa CiKaMiYoRuM ARTiK GeLDe SiRRLeRiM YaZiLSiN GeL KaLeMiMDeN ASKiN DaMLaSiN GeL Bu KaNLi HaSReT SoNa ERSiN GeL YaGMuRLaRiN ISLaTSiN GeL YaR ÖZLeDiM CoK.. teşekürler aşksız çok bir paylaşımdı.. özlemler olsada ,insanın o özlemlerin bitecegini günü bilmesi çok güzeldir.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sadece Ben SevmeliYİm Seni...(s&s) | >As!_M€L€q< | 25 | 1,963 |
04-14-2022, Saat: 06:26 PM Son Yorum: wildfang |
|
Mühürledim Seni Kalbime....(s&s) | >As!_M€L€q< | 5 | 702 |
04-13-2022, Saat: 06:58 AM Son Yorum: wildfang |
|
Seni ÇoK Ama ÇoK S€viyoRum Bitanem ( H&P ) | €BeRimSin | 5 | 642 |
04-12-2022, Saat: 08:27 AM Son Yorum: wildfang |