ŞİMDİ LANET EDİYORUM SANA
Caramell' im ve annem :)
|
12-30-2008, Saat: 12:01 PM <
Ben : Merhaba nasılsınız ?
Annem : merhaba iyiyim (bir kahkaha attı ) Ben: (gülmemek için kendimi parcalıyorum) iyiyim bende teşekkür ederim Annem : ee ne var ne yok Ben : iyi işte Annem: ara vermiştiniz? Ben : tekrar başladık Annem: artık ercandan kurtulmak istiyoruz iyi olmuş (güldü) Ben: kahkaha attım Annemınavların nasıl Ben: biraz iyi biraz kötü Annem : aman iyi olsun Ben: inş Annem : Bayramda gelcen gelcen niye gelmedin Ben : sınavlar vardı olmadı ama gelicem Annem: nezaman gelcen Ben: en kısa zamanda Annem : nekadar kısa zamanda ben : bilmem annem: gel gel beklerim bana sözün var Ben : gelicem tamam tabi bu konuşma böle sürdü gitti ama heyecanımı anlatamam en sonunda ver tamam konusucam dedim ve konustum iyikide konusmusum rica ederim cnm
12-30-2008, Saat: 12:09 PM <
biliyorum ama sen gör biz annem beraber olucaz seni kovucaz son gülen iyi güler
yalnız bana kızım demesi çok hoşuma gitti itiraf ediyorum çok sıcak kanlı biri annem
Siz kovamazsınız ben istifa ederim erkeklik öldümü beee
oda seni sevdi merak etme zaten kurtulucak ya benden sonunda oda ayrı bi mutluluk onun, için bi baş göz edemedi de
aLLah bozmasın ercan aLLah daim etsin mutLuLuğunuzu
benim onbir ayınca konuşma fırsatım oLmadı gökhan'n annesiyLe konuşmak hep annem demişimdir ama bunun hep ezikLiği var içimde : çok şansLısın beren'cim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi