Hüzün ..
|
03-19-2009, Saat: 05:32 PM <
Anlamıyorsun
Sen Yokken..! Bir Parçam Eksik Daima.. Sevincim, Öfkem Bile Yarım, Ne Hırçınlıgımı Dindiren, Sözlerin,
Ne Hüzünlerimi Bitiren Gülüsün /..Yoksun Yoksun iste.../ inanmak istemesem de !.. Eylül Sensiz Baslıyor
Bilirsin; Kolay Hüzünlenir, Kolay Aglarım.. Eylülde Sonbahar Gasveti Elimi, Kolumu Kıran Yalnızlık.. Mevsim Hüzün, Yedigim içtigim Hüzün../ Sonbahar..Sonbahar..Sonbahar Ayrılık../
03-19-2009, Saat: 06:22 PM <
Teşekkür ederim Yorgun Yüreğim biliyorum bunu okudum hatta benim bi konuma son kısmını eklemiştim (:
03-27-2009, Saat: 09:39 PM <
[SIZE=4]Uzaklar, içimde tanımadığım iklimlere akıp giden[/SIZE]
[SIZE=4] derin bir ırmaktır artık.[/SIZE] [SIZE=4] Her akşam hüznünü kuşanır gözlerim, sığınır uzaklara…[/SIZE] [SIZE=4] Ben ki, hep uzak yolculuklara yüklerim sevda düşlerimi,[/SIZE] [SIZE=4] hep yarınlara ertelerim.[/SIZE] [SIZE=4] Yarınların ne getireceğini bilmeden...[/SIZE] [SIZE=4] Yokum artık yokumsayın, boşuna aramayın beni,[/SIZE] [SIZE=4] dalgalı bir denizde kırık bir tekneyim şimdi.[/SIZE] [SIZE=4] Bir sevdam kaldı ardımdan,[/SIZE] [SIZE=4] bir de ayak izlerim sokaklarda…[/SIZE] [SIZE=4] Ben, ben ki, varılmayan uzak mavi yolculukların yolcusu…[/SIZE] [SIZE=4] Maviydi hayat rengim...[/SIZE] [SIZE=4] Sensiz geçirdiğim senli günlerde[/SIZE] [SIZE=4] uçuk mavileri rafa kaldırdım[/SIZE] [SIZE=4] mavi yelpazemden...[/SIZE] [SIZE=4] Gri lacivert arası gidip gelmelerde günler...[/SIZE] [SIZE=4] Belki de sonbahar renklerini seçerim kendime artık...[/SIZE] [SIZE=4] Huzurun anlamı kalmadı nasılsa...[/SIZE] [SIZE=4] Hüznün tonuysa griyi çoktan aştı...[/SIZE]
03-27-2009, Saat: 10:22 PM <
Olmayacak kimsenin böyle güzel şiiri.. Böyle dostu böyle bir arkadaşı dünyada.. Senin gözlerindeki aydınlık hayallerin.. Böyle bir anlatanı olmayacak bir daha.. Bulmayacak hiçbir kalp hiçbir kalbi bir daha.. Böylesi bilmeyecek hiç kimse hiç kimseyi.. Yüreğinden süzülen sıcak gözyaşlarıyla.. Islatmayacak kimse kimsenin gözlerini.. Kavuşmayacak ruhlar böylesi bu dünyada.. Bir bardak su içinde damlacıklar misali.. Hiçkimsenin yüreği bu yeryüzü üstünde.. Bir başka bedendeymiş gibi ısınmayacak.. Hiçbir zaman olmayacak böyle bir sevgi daha.. Kimse çocuğu gibi sevmeyecek kimseyi.. Yokluğunun içinde varlığı bulmuş gibi.. Sevmeyecek görmediği başka hiç bir kimseyi.. Olmayacak kimsenin böyle güzel şiiri.. Ötelerde bilinmeyen bir yüreğin yazdığı
03-28-2009, Saat: 02:13 PM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorgunum seviyorum seni teşekkür ederim beni yalnız bırakmadığın için
03-28-2009, Saat: 02:14 PM <
BeYaZ MaSaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ediyorum BeYaZ MaSaL yüreğine sağlık (:
"Dönüp dolaşıp vardığım yerde / senden / bir senden /uzak düştüm / ayrı düştüm / belki de ilk kez /o zaman bölündüm..."
teşekkürler hüzünçiçeği |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hüzün Yağmuru .... | CeYDa HaNDe KeSiM | 12 | 965 |
04-12-2022, Saat: 02:34 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ben Hüzün Dolu Bir Kitabım | MasaL_perisi | 9 | 538 |
04-07-2022, Saat: 09:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Adı Oldu Hüzün.. | acemhe | 5 | 654 |