Gecenin Herhangi bir saatinde duvardaki saatin tik taklarini dinlerken sen dustun aklima yine ey yar.Oysa
hayallerimiz ne coktu daha yeni bir hafta önce ne hayaller kuruyorduk,gelecege dair askimiza ait simdi sen yoksun
Lanet olsun.Dunyada beni anlayan seven ve hisseden tek kadin sen artik yoksun.Bunu anlamak yada bunu kabullenmek o
kadar zorki bunu anlatmak bile mumkun deil inan bana cunku bir haftadir,herseyde seni bahane edip agliyorum.Gün boyu
aglamakli ve öfkeli dolasiyorum.Herkes beni delirmis saniyor.Belkide delirdim kimbilir;yoklugun beni deliye cevirdi
ey yar...
Gitme kal diye yalvarmistim oysa yar.Savasalim pes etmeyelim her seyi asicagiz demistim sana yar.Ama sen savasmak
yerine gitmeyi tercih ettin giderkende bana gidiyorum cunku seni kirmaktan korkuyorum dedin.Ya sen gidince benim
kirilcak kalbim ne olucak ey yar dusundunmu hic? Sensiz gecicek her gece bana ölmekten bile beter olucagini hicmi
dusunmedin yada ben sensiz nefes nasil alirim bunu hicmi dusnmedim ey yar. Bana bazen sevsen bile gitmelisin dedin
ve gittin..
Anlamsiz bir kac nedenin vardi belki bana göre anlamsiz sana göre anlamli.Aileni cigneyememen sana hak verilcek
bir durum olsada galiba ben ölene kadar bunu asla kabul etmiycem yar.Cunku savasmak lazimdi mutlu olmamiz icin..
oysa sen kactin ailenle benim aramda kaldin ve aileni sectin simdi onlarin dedigi gibi yasiyacak. ve abinin sana
sectigi uygun gördügü o adamla evleneceksin.Peki herseye tamamda, ya verdigin sözler ne olcak?
Yeminler etmistik dunya bir yana sen bir yana demistik askimiz bir ömür sürücek diledigimiz gibi yasiyacakti
simdi ise o sözlerin verildigi telefon elimde saatlerin saniyelerini hesaplarken sen yine aklimdasin ey yar.Seni
aklimdan bir an olsun cikaramiyorum seni unutmayi bile aklima getiremiyorum ben ama sen benden o kadar uzaksin ki ey
yar..
Hele bide giderken ayrilirken. bensizde mutlu olursun demen sonra senden baska kimseyi sevemem demen o kadar cok
komik ve zoruma gitti ki anlatamam. beni baskasi ile aldatsan öyle gitsen bunu anlardim belki sana veremedigim
birseyler olmustur derdim. bana layik deyildi derdim bunu yutabilirdim icimde. Ama senden baska kimseyi sevemem deyip
gitmeyi kafana koyman ve gitmen bana,kursun yarasindan beter geldi yar.
Birgün dönüp dayanamayip geliceksin yar belki ama ben ogune kadar yasarmiyim bilmiyorum.cunku artik zavalli kalbim
acilara dayanamiycak kadar gücsüz ve savunmasiz simdi su anda elimde bir silah tetigi cekebilcek cesaretim olsa bir
dakika beklemeden cekip su beynimi ve kalbimi hergun ölmekten kurtaracam ama cesaretim yok ey yar.Seni sevicem her
zaman ve hep bekliycem ey yar. gelmesende olur ben bir ömür gelebilmen umidi ile yasayabilmeyi göze aldim yar..
Bende İnanıyorum ki geleceksin Abim